Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Dursun bugun herkes transfer yapiyo dursuuuun sende birazdan feg veya fernando'yu acikla da rahatlayalim be basgan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[FONT="]Alvaro Negredo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli, taksitle ödenecek.[/FONT]
Büyük takımın set oyunu oynayan bir takımın kanadında garry gibi bir oyuncu olmaz
Son 10 senedir yerli teknik direktörler şampiyon yapıyor takımları. Müthiş bir seçenek var elimizde fatih terim gibi ne yapıp edip getirtilmelidir. Yabancı iyi bir teknik direktör getirtseniz ne olacak? Türkiye liginden bahsediyoruz. Yabancı teknik direktör bizi şuan daha da geriye götürür.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katılıyorum ama Şenol loser değil de baskı altında saçmalayabilecek bir hoca gibi geliyor bana. Oyunculardan verim alıyor ve sonuçta iki yıldır da şampiyon yaptı. Ben Fatih Hocanın gelmesini şu yüzden istiyorum bu yıl yerli tdlerin mücadelesine sahne olacak. Şenol, Aykut, Ersun ve Avcı'nin yarışına Terim de dahil olursa hoca kesin hırs yapar ve hırs yapan bir Terim de başarılı olur.Olamayacaklar o yaşlı çöp kadroyu övenleri de mosmor görcez bu sene.
Geçen 2 senede rakip yoktu ondan şampiyon oldular şenol loser ın teki ezik herif bizi en leş halimizde bile şansa yendiler.
Ennnnnn kötü durumda fener şampiyon olur Aykut turnuva hocasıdır bırakmaz.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ligimizde oynuyoruz rakipler kapanacak set oyunu oynanacak büyük takımlıktan kastım buBüyük takim degiliz ki.
Boş konuşmayın ya. Dursun yüzünden bu takıma küçük diyorsan tutma kardeş senBüyük takim degiliz ki.
Arkadaş millet tutturmuş Terim diye, anlamıyorum. Bu adam her ayrılığı sonrasında enkaz bıraktı, bahanelerle bizi bırakıp sırf daha fazla para kazanmak için milli takıma gitti, milli takkmdan yaptığı kabadayılık sonrası kovuldu ki milli takım teknik direktörü ayda yılda bir gündem olur bizdeo lduğında ise herzaman gündem olacak. Burada kulüp ve terim yıpranmayacak mı? Deli sorular.