Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
6312af9907e659b3e9e5e76ffe9c3dd8.jpg

[FONT=&quot]Bir yanda çöpler bir yanda Dursun Özbek in yeni transfer maliyetleri

[/FONT]
DGOxYhPWsAEuPR0.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]
40 maçı da yeneceksek benim için kabul. Sol bek ve sol açığa 9 milyon bonservis 5.5 maaş yazmışsın de jong cavanda carole kadroda duruyor insanları gaza getirmek için uğraşmışsın bu kadar valla bravo.!!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hocam dön hocammm bu sene başarı için her yol mübah. Yoksa bu yükün altından kalkamayız. Sezon sonu yönetim değişir, hocam yine kalır merak etmeyin. HOCAM DÖNNNN

Benim anladığım yönetimde başkandan habersiz yada yarı haberli terimle konuşanlar var.eger terim gelmezse istifa edenler olacağını düşünüyorum ilerleyen haftalarda puan kaybı olması durumunda dursun mecbur kalacaktır.

Her ta Berlin maçında silik bir görüntü çizersek bile terim getirilebilir.

En çok u17 li cocuklar için istiyorum terimi

Buse Terim Twitter'da ne yapmış?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi dünya bonservis harcamıssın kadro yavaş yavaş düzeliyor daha ki hala sol bek sol açık yok ana suç taraftarda abi koyun gibi ahmet çalık alınırken donk alınırken tolga alınırken cavanda serdar aziz alınırken yeterince ses çıkartamadık isterlerse 100 milyon harcasınlar umrumda değil

Bu sene lig zorlu olacak.

Trabzonspor, Başakşehir, Antalya yukarıyı zorlar.

Göztepe, Kasımpaşa, Konya, Osmanlı, Gençlerbirliği, Sivas, Kayseri, Bursa kolay deplasmanlar olmaz.

Bu sene Akhisar ve Alanya'dan emin değilim sadece.

Photoshopla yapmışlardır, öyle bir tweet atmış olamaz.

Bu forumda niye bu kadar ağlayan üye var ya? Cidden bazıların kafası ilginç. Gomis alınmış forvete, sırf rakibin Negredoyu aldı diye üzüldüm, bize gelmeliydi diyenler var. Cissokho Göztepe gibi bir takıma düşmüş, bize gelseydi diyen var.

Mevzu istemeniz değil, biz alsak söveceksiniz niye bunları aldık diye.

Keske soyle olsa

----------------Muslera
Mariano-Maicon-Denayer-Costa
----------Fernando-Ndiaye
----------------Belhanda
--------Feghouli-Gomis-Nasri

TRT spor da Aerkan Reçber var. Adamı dinliyorum o bile anlam veremiyo akıl erdiremiyor. adam delirdi yahu :) Dursunun yaptıklarının hepsi yanlış diyor adam akıl erdiremiyo

Ertem Şener dangalağı skyskor facebook üzerinden canlı yayın yapıyor. Galatasaray selçuk için 1 milyon euro para istiyor. trabzon bonservis ödemek istemiyor dedi. Selçuk bonservisini alır ve maaş konusunda fedakarlık yaparsa (1,6 - 1,8 milyon gibi) trabzon selçuğu alır deniliyor.

Bilgisi olan var mı? Asparagas mı?

Ertemi bence artık ciddiye almayalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt