Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olur dön be Jem. Lütfen.

1048403.jpeg
tavşan dağa küsmüş , dağın haberi olmamış a.k :))

Terim hayatta gelmez
Anlaştığımız oyuncuyu bile getiremeyen aciz bir yönetimle çalışıyoruz
Lucescunun ayağına gidip eli boş dönmeyi başkanlık seviyesinde akıl erdiremiyirum
Ilk defa Galatasaray 'ın başarısız olmasını ıstiyorum
Tatile çıktım tatili zehir ettiler şeref yoksunları

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hali hazırda kontratlı olduğumuz 4 sözde orta saha oyuncusunun 1 yıllık maaliyeti 10 milyon euroya yakın

donk-selçuk-tolga-de jong

:(

adamın biride melo Galatasarayı batırdı o kadar para gitti boşuna dedi.Kimdi bu bilge hamza tabikide milli takıma aslında hamzanın gelmesi lazımdı tam onluk işti 4 bir yanı evlatları ile dolardı jpk milli takımın antrenman kalitesini arttırırdı izlerdik bizde.
Malum hamza bize geldikten sonra o kadar arttıki antrenman kalitemiz yıllardır bedelini ödüyoruz 5 iyi transfer yaptık kadro hala leş durumda yani küfür etsem bile nefretim geçmiyor dahada sinirleniyorum haysiyetsiz adama...

Arda'yı günahım kadar sevmiyorum da sonuçta Arda Turan yani adam. Boru değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. hafta Cenk Tosun Beşiktaş'ın as forveti olur. Negredo, ne Gomez'in ne de Aboubakar'ın yanından geçemez. Benzetmek gerekirse kendisi şu an Selçuk sendromu yaşıyor. Daha düşük seviyeli bir ligde forma giyecek olsa da 10 gol atabileceğinden bile şüpheliyim. Ligde 4-5 maçı da sakatlıktan kaçırır. BJK kesinlikle hücumda güç kaybetti.

Lens gelirse pekte güç kaybetmezler bence.

Şaka maka lig fena olacak bu sene. Özellikle içerde maç kaybetme lüksümüz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt