Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.195
- 3.291
- 2.088
haginin takımını dağıtmışlar 4-0 yenilip elendiler
ilk maçı 1-0 haginin takımı kazanmıştı
ilk maçı 1-0 haginin takımı kazanmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor'u da Selçuk'u da birlikte kovmak gerek.
Monaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.Tudor genç bir Hoca 5 sene sabret diego simione bile çıkar tudordan örnek olarak diyorum sadece tudor şuanda eskileri temizleyip otorite kurmak istiyor
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizleri bekleyen 3 olasi olay görüyorum:
1- Luce Milli takimin Yani sira bizimde basimiza geçecek ve teknik direktörlük koltuguna Oglu oturacak. Luce Ardayi tekrar Milli takima cagiracak ve Ardanin yolu Florya olacak.
2- Tudor ile yola devam edilecek ilk 3 Hafta olasi bir maglubiyette yollar ayrilacak ve ismi geçmeyen bir TD gelecek
3- Ne yazik ki olma ihtimali en düsük olani Fatih Terim gelecek Özbekler futboldan çekilecek
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
aziz yıldırımın aykut kocamanı geri getirdiği gibi durusn özbekte hamza hamzaoğlunu geri getirirse şaşırmam
AB'de ticarette serbestlik oldugu icin biraz zor koyarlar. Ayrica bir oyuncunun neden sakatlanmasini istersin cok tuhaf.Fifa'nın bir üst sınır koyması gerekir artık transferde..Neymar'ın sakatlanmasını istiyorum![]()
Bizleri bekleyen 3 olasi olay görüyorum:
1- Luce Milli takimin Yani sira bizimde basimiza geçecek ve teknik direktörlük koltuguna Oglu oturacak. Luce Ardayi tekrar Milli takima cagiracak ve Ardanin yolu Florya olacak.
2- Tudor ile yola devam edilecek ilk 3 Hafta olasi bir maglubiyette yollar ayrilacak ve ismi geçmeyen bir TD gelecek
3- Ne yazik ki olma ihtimali en düsük olani Fatih Terim gelecek Özbekler futboldan çekilecek
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
tudordan çıksa çıksa paok hocası cikarMonaco'nun Hocası gibi çıksın kafi.![]()
Diger ikisi kimler?Ağır davranmak değil 3 oyuncuyu belirtmeleri gerekecektir.