Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haginin takımını dağıtmışlar 4-0 yenilip elendiler
ilk maçı 1-0 haginin takımı kazanmıştı

Fifa'nın bir üst sınır koyması gerekir artık transferde..Neymar'ın sakatlanmasını istiyorum:)

Bizleri bekleyen 3 olasi olay görüyorum:

1- Luce Milli takimin Yani sira bizimde basimiza geçecek ve teknik direktörlük koltuguna Oglu oturacak. Luce Ardayi tekrar Milli takima cagiracak ve Ardanin yolu Florya olacak.

2- Tudor ile yola devam edilecek ilk 3 Hafta olasi bir maglubiyette yollar ayrilacak ve ismi geçmeyen bir TD gelecek

3- Ne yazik ki olma ihtimali en düsük olani Fatih Terim gelecek Özbekler futboldan çekilecek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beceriksiz herif avrupa'da yokuz zaten senin aptallıkların yüzünden ilk haftalar gelen geçen tokatlayacak bizi

Kulübün anasını ağlattın lan 2 senedir

TapaTalK

Tudor içerideki ilk puan kaybında gidici zaten..Ee zaten gideceği belli bir adam var ortada..Neden zaman kaybedelim ki

Tudor'u da Selçuk'u da birlikte kovmak gerek.

Ya sizin yaptığınız şu! Tutuyorsun hava kuvvetlerine gözleri görmeyen tamamen kör pilotlar alıyorsun. Sonra diyosun ki bu nasıl hava kuvvetleri hiçbir hedefi vuramıyor diyorsunuz!

El insaf be kardeşim dilimde tüy bitti! Hiçbir oyuncuyu beğenmiyorsunuz, Osmanlı takasta bir tane bile oyuncunuzu istemiyor! Siz o kadroyu başarılı yapamadı diye Tudora kızıyorsunuz!
İlk 11 e Muslera harici bir tek oyuncu yazamıyorsunuz! Ama o oyuncularla başarı bekliyorsunuz!!!!!

Ben onu bunu bilmem şu Feghouli ve Fernando alınırsa ve güzel bir sol kanat ve sol bek alınırsa benim görmüş olduğum en iyi transfer dönemini yaşıyoruz. Sneijder haricinde gönderilenler ve gönderilmek istenenler de dahil!

Bu kadar güzel oyuncular alınıyorken neden hocayı aba altına atıyorsun! Futbolculara liderliğini kabul ettirip istediği oyunu oynatmaya çalışan bir adamın tam da bu dönemde neden altını oyuyorsun! Neden kurulan kadroyla 5 maç beklemiyorsun? Atletico Madrid'in hocası çok mu tecrübeliydi? Ya başlarım Dursununa bu takım bu sene 34 de 34 de yapsa da Dursun gitmeli ama Tudor'a 5 maç sabretmek böylesine bir kadro kuruluyorken sistem olarak da herkesin istediği koşan basan box to box takım kuruluyorken TUDORA BU ŞANSI TANIMAMAK AYIPTIR GÜNAHTIR VEFASIZLIKTIR

Terim kaçıyor zaten demi! Dünyanın tüm devleri önünde yatıyor elimizden kaçırcaz demi? Sıkıldım artık bu döngüden!!! Ufacık bir ihtimal varsa değenlendirelim arkadaş!

Bu adamlar Cuma'ya kadar gelmezse artık umudu kesecem ben şahsen. Aşık olduğumuz kızı bu kadar beklemedik lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- Luce Milli takimin Yani sira bizimde basimiza geçecek ve teknik direktörlük koltuguna Oglu oturacak. Luce Ardayi tekrar Milli takima cagiracak ve Ardanin yolu Florya olacak.

2- Tudor ile yola devam edilecek ilk 3 Hafta olasi bir maglubiyette yollar ayrilacak ve ismi geçmeyen bir TD gelecek

3- Ne yazik ki olma ihtimali en düsük olani Fatih Terim gelecek Özbekler futboldan çekilecek

aziz yıldırımın aykut kocamanı geri getirdiği gibi durusn özbekte hamza hamzaoğlunu geri getirirse şaşırmam

Hamza gelirse ilk icraatı gündemdeki yabancı transferleri iptal ettirip ne kadar vasıfsız yerli varsa onları takıma doldurmak olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu ne acayip insanlarsınız siz .takım kuruyorsunuz hoca yok .5 takım şampiyonluk istiyor.sen basaksehirden iyimisin yok.besiktastan iyimisin yok.kaldiki takım yeni .ya çıldıracam bu nasıl bir yönetim ya .

Muhtemelen 2.maddeyi yaşarız ama 5. Vey 6.hafta da ve en önemlisi yönetimde gider...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt