Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu yönetim ve başkan ile alamıyoruz işte gücümüz yok bu kadar basit.
Para olmasına rağmen hep bişeyler gecikiyo çünkü beceriksizler halledemiyolar işleri.

Ulan bir kulübü yönetimi ve başkanı yüzünden ciddiye almıyo insanlar

Ben asgari müşterekte kabullenmiş biriyim bazı şeyleri,birilerinin pençesinde olan bir kulübüz mecburuz bazı yaptırımları kabul etmeye bazı şeylere katlanmaya.Bu olağanüstü şartlarda bile çok kötü bir yönetim sergiliyor Dursun Özbek.

Besiktas'in videosu da cok komik olmus :)

Bu kadar çok yaşlı oyuncuyla durağan maçlar izleriz. Bizim takıma üç tane 25 yaş altı transfer yaparsak ligde tempo ile fark yaratırız.

12 Ağustossa yönetim yapacağınız işe

Moderatör tarafında düzenlendi:
Avrupa kupasinda almanyayi devirerek final yapti adam

senin boklu 5+3lu yabanci kuralli liginde basarisiz olmus kimsenin umrunda olmaz acikcasi
şuanda arabistanda takım yönetiyor kimsenin umrunda olmayan adamın kendisi. bi defalık başarıyla iyi t.direktör olunmuyor bunu kanıtlaması için farklı takımlarda başarıyı yakalaması gerekiyor bence

Kayseri maçını kaybedip Tudor'u hemen göndermek bence ileridr ligi almamızı sağlayacaktır.
Akhisar maçındada gördük.Takım resmen kangren olmuş oynayamıyor.
Akhisar gibi bir takım bize karşı Atletico gibi alan daraltıyor sanki psikolojim bozuldu.
Ostersunds maçındaki futbol neydi oyle.
Bir takım o kadar kötü oynayabilir mi bunu nasıl beceriyorlar.O kadar iğrenc bi futbolu Galatasaray nasıl oynar.
Tudor'un 5 dk durmaması gerek.
Fazla kayıp yaşamadan içerde Kayseri'ye yenilelim.ve defolsun gitsin.

Fatih Terim gelmesin , düzenleri bozulmasın diye yönetimin yazıp oynadığı oyunu izledik

FT 11 yabancılı bir kadroyla başarılı olur mu acaba? Biz işin bu yanından hiç düşünmedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

forum tuhaflaştı iyce.ben boş yere gergin olamam.

Fazla para harcamadan saglam isimler Aldi bjk

Yillik ücretler fazla olabilir ama adamlarin 1.8'den fazla kazanan yerli oyuncusu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt