Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanda bjk ve başakşehir eniyi takımlar. Eksiksiz ve oturmuş takımlar.
Sonra fb, ts, antalya geliyor, kadroları gayet iyi ve bize göre daha oturmuş durumda.
Biz, osmanlı, göztepe, kayseri, bursa falan 3. Kategorideyiz. Tabi feghuli, fernandao, stoper, solbrk, forvet ve solkanat geldiğinde işler depişir. Ama şu anki durumlara göre,
1 bjk
2 başakşehir
3,4,5 fb, ts, antalya
6-10 biz, bursa, osmanlı, kayseri, göztepe olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takip etmeyin kardeşim o zaman bu takımı gelip de forumunda vakit öldürmeyin madem 6. Olcağımızı düşünüyosun.

Yeter artık provoke ettiğiniz çok isteyen beşiktaşı tutsun bu takım yeri geldi 14 sene şampiyon olamadı.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

+neymar
6XEjQk.png
Di maria Draxler gidici.

Draxler artı paraya Joao Mario gelicek sanırım.

<küfür>
>> Selcuk &#304;nan isyan etti

Galatasaray’da kadroyu yenileyen transfer operasyonunun ardından 6 aydır banko forma giydiği 11’deki yerini kaybedeceği iddia edilen Selçuk İnan için Igor Tudor farklı düşünüyor.
Fernando ve Ndiaye transferleri sonrası orta sahanın göbeğinde Tolga ile kulübeye çekilmesi beklenen G.Saray kaptanına Hırvat hoca taktik çalışmalarda “Bu sezon da 11’desin” mesajı veriyor. 10 numaralı formayı Sneijder’den devralan Belhanda’nın Hollandalı yıldız gibi sol kanada kayacağı ve Osmanlıspor’dan alınan Ndiaye’nin Feghouli ile forvetteki Gomis’in arkasında olacağı öğrenildi.
Bu arada Selçuk’un, ayrılmak isteğini başkan Özbek’e ilettiği haberlerine büyük tepki gösterdiği ve “Sürekli itibarımla oynayan, ben sustukça karalama kampanyası yapan bir kesim var. Ben Galatasaray kaptanıyım, bu formayı yıllardır giyiyorum” dediği öğrenildi.
Selçuk’un pazar günü oynanacak Hertha Berlin maçı sonrası önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.
(Sabah)

bu sene açıkçası basarı filan bekliyorum eksiksiz bir kadro kurulsa bile

sabri gitti semih gitti selçukta defolsun benim icinbu sezon amacına ulasacak

Takip etmeyin kardeşim o zaman bu takımı gelip de forumunda vakit öldürmeyin madem 6. Olcağımızı düşünüyosun.

Yeter artık provoke ettiğiniz çok isteyen beşiktaşı tutsun bu takım yeri geldi 14 sene şampiyon olamadı.

biz her zaman oyuncumuzu takımımızı yerin dibine sokup çıkarırız. Örnek sinan başka takımda olsa salaklar kullanamıyor çok potansiyelli derdik, belhanda için 9 milyon etmez ama ligin üstünde derdik, fernando için bunu nasıl aldılar derdik. tineciler riskli transfer yapıyor sonucun pek iyi olacağını düşünmüyorum.

Bizi çok bekler daha

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FT gelirse kendisini ister diye düşünüyorum , çok da güzel olur.
Uygun maaşa melo'yu istememek , hele ki 34 -36 lık adamların üst düzey performans verdiği ligimizde , saçma olur.Üstelik melo fizik olarak 30 luk adamları cebinden çıkarır.

Boş yere vakit kaybettiriyosun insanlara demoralize ediyosun insanları.

Maksadım demoralize etmek değil. Takımın hali ortada. Boşyere hsyallere girmeyelim yoksa bende isterim takım çok iyi olsun. Şuanki takıma 5-6 transfer daha yapılması lazım. Hadi feghuli ve fernando geldi diyelim. Daha stoper, sol bek, sol kanat ve hatta bir forvet daha akınırsa şansımız eşitlenir.

Di maria Draxler gidici.

Draxler artı paraya Joao Mario gelicek sanırım.

neymar transferi ardından o listeden bir kaç kişinin gideceğini biliyoruz. akıllı bir yönetim olsa 1-2 tane adam koparabilirdi oradan tam fırsat transferi olurdu.

ex: lo celso, ben arfa y jese

Fernando Francisco Reges
resmi olarak galatasaray’dadır. hayırlı olmasını dilerim.

Quakerboy | 3 Ağustos 2017 10:30

Maksadım demoralize etmek değil. Takımın hali ortada. Boşyere hsyallere girmeyelim yoksa bende isterim takım çok iyi olsun. Şuanki takıma 5-6 transfer daha yapılması lazım. Hadi feghuli ve fernando geldi diyelim. Daha stoper, sol bek, sol kanat ve hatta bir forvet daha akınırsa şansımız eşitlenir.

Sol bek eksik sadece biz görmüyoruz bunu cenk de biliyor.

Stoperde Serdar kanatta Garry var şimdilik forvet de çok acil değil bütçe ve uygun isim olursa alırlar eminim.

Olmasa bile inanılmaz iyi bir kadro mühendisliği yapıldı hep doğru transferler ve Tudorun aklında iyi heyecanlı bir oyun planı var ben güveniyorum hepimizin güvenmesi forma alması o stadı doldurması lazım artık destek zamanı.

bjk güzellemeleriniz bittiyse biraz Galatasaray konuşalım derim ne dersiniz?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando gelir,solbek gelir,belki solacik birde forvet gelir,son gün feghouli aciklanir ama gelmez,hic gelmeyecekmis gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt