Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
come to trabzonspor

DGSODKDUQAAvwgC.jpg

selçuk yerine yerli merkez ortasaha yani namı diğer box to box kim alınabilir?
tolgay arslan.
bu arkadaşın sülalesi Gsli olmasına ve babasının sürekli biz Gsliyiz gelin bu çocuğu alın demesine rağmen Hamza magandası almamıştır.
üstelik bedava fiyatlara.
bunu almayıp jem karacanı aldırmıştı ezik çapsız.
Bu hamza sığırının verdiği zararlar para ile ölçülemez.
inşallah hiç bir yerde barınamaz.

Büyük Başkan Sayın Ünal Aysal gelse, Selçuk'un gidişi kadar sevinmem. Selçuk giderse 1 günlük bayram ilan edilmeli GSC'de...

YouTube

aklıma gelmişken videonun sonundaki pozisyonda ofsayt bayrağı kaldıran yan hekime küfür ettim şimdi daha iyiyim.

Tudorun teknik taktik bilgisine bişe diyemem daha ama kadro mühendisliği açısından bize gelen son 5 yıldaki en iyi adam.1 tane leş adam koymuyor takımda.

YouTube

aklıma gelmişken videonun sonundaki pozisyonda ofsayt bayrağı kaldıran yan hekime küfür ettim şimdi daha iyiyim.
kewell lincoln gibi klas topcular neden artık yok?

modern futbolda böyle adamlar git gide azalıyor...

amrabat gibi savruk ama güçlü adamlar alıyor herkes kanatlara. oysa ben kewell reisi 10 tane amrabata değişmezdim.

Selçuk un gitmesi konuşuluyor,
I LOVE YOU TUDOR, I LOVE YOU TUDORR

Adama bir de futboldan anlamıyor diyorsunuz. Adam gördüğüm göreceğim en zeki teknik direktör
Hakikaten daha ne yapsın adam ya şahane kadro dizdik bütün leşlerden kurtuluyoruz bravo Tudor

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Fernando tanıtım videosunda çıksa dese beni kimse aramadı ben kendim gelmek istedim diye sonra bide aslan kükremesi falan filan fena kapak olurdu şu bjk ye :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

ne oldu arkadas böyle, bir anda herkes tudorcu olmus? ostersundsu gectim, oynanan futbol sizi tatminmi ediyor yoksa?

FernandooooooooooOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt