Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi canım.

sent via GSC
Bu konuda haklı yalnız Terim'in tavırları eleştirilir, taktik bilgisi eleştirilir. Ama ben Terim'in kadro seçimi konusunda pek eleştirildiğini hatırlamıyorum genelde bir sabit kadro oturtuyor ve o oyunculardan maksimumu olmaya çalışıyor. 2011-12 de Çolak, Engin ikilisini oturttuktan sonra kolay kolay tartışılmadı mesela. Hani şu sitemi hiç duyduğumu hatırlamıyorum abi ısrarla niye bu adamı oynatıyor yedekte şu var.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gennaro Gattuso: "Ben maç kaybettiğimde sinirden heryeri kırıyordum. Adamlar maç kaybediyor selfie çekiyorlar. Bu beni hayattan soğutuyor."

DGOvn7JWAAA-Coe
İşte istediğimiz futbolcu hırsı ve karakteri. Çok güzel laf etmiş.

Fernando bitti bitti

- son paylasimi (sari kirmizi kalp)
- bugun bizi takibe aldi
- bizim resmi hesapta paylasilan muslera'nin antrenman resimini begendi
- muhabirler bitti diyor

selçuk aylardır kötü ama milli takımda paso 11 oynuyor

izlandaya attığı golün hatrına mı acaba

Terim demek en az 30bin kombine ortalama 40 bin seyirci demek.hakemleri karsi tdleri baski altina almak demek.sampiyonluk yolunda umit demek

Son düzenleme:
Bu konuda haklı yalnız Terim'in tavırları eleştirilir, taktik bilgisi eleştirilir. Ama ben Terim'in kadro seçimi konusunda pek eleştirildiğini hatırlamıyorum genelde bir sabit kadro oturtuyor ve o oyunculardan maksimumu olmaya çalışıyor. 2011-12 de Çolak, Engin ikilisini oturttuktan sonra kolay kolay tartışılmadı mesela. Hani şu sitemi hiç duyduğumu hatırlamıyorum abi ısrarla niye bu adamı oynatıyor yedekte şu var.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sezon ligin ilk yarısında hep Kazım denen kazmayı oynatıyor diye sövüyordu herkes mesela.

sent via GSC

Sneijdercilerde bi mutlu olmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ercan Taner‏Verifizierter Account
@ercantofficial

Lens Beşiktaş'a transfer oldu..

bizede lazimdi aslinda

Stoper de kim vardı çalık semih?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye Çalık iyi iyi demiyor muydunuz hepiniz alındığında?

Orijin stoper oynat ya hep şu devşirme fantazisi var bi kurtulamadı. Topalı orada oynatarak hem orta sahayı güçsüzleştiriyor hem de savunmayı etkiliyor orijin stoper olmadığı için bi yere kadar ancak yetiyor bilgileri.

sent via GSC

Fernando Istanbula filan gelmesin. Direk kampa

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt