Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferciler gibi her transfere mutlu olup , son 2 senenin tecavüzlerini görmezden mi gelelim . Hic bir hakki koruyamayan dursunu aklayalimmi bir kac transfer yüzünden.

Hayır ftyide istemiyorlar demek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aylardır tolgay arslanın işini halledip milli takıma alamadılar

selçuk gibi rezilin yerine musa çağıran oynasa az mı oynardı geçelim o işleri

Hayır ftyide istemiyorlar demek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

isterler istemezler, herkesin kendi görüsü var. Bazilarin kirginliklari sürer, bazilari taktik anlayisini sevmez. Bende pek istemiyorum ama baska TD yok piyasada (Tuchel hayatta gelmez). Zaten iki opsyonu yazdim yukarida

Luis NANİ
GALATASARAY ile anlaştı. Kulübü Valencia ile görüşmeler sürüyor.

Raskolnikov

Ndiaye akşam gelecek dediler. Şimdi de Fernando akşam gelecek diyorlar. Var mı ki aslı astarı?

Niye Çalık iyi iyi demiyor muydunuz hepiniz alındığında?

Orijin stoper oynat ya hep şu devşirme fantazisi var bi kurtulamadı. Topalı orada oynatarak hem orta sahayı güçsüzleştiriyor hem de savunmayı etkiliyor orijin stoper olmadığı için bi yere kadar ancak yetiyor bilgileri.

sent via GSC
Sen de kötü demiyormuydun nr değişti de bir ton çöp yazmışsın stoper oynar diye.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Safari de youtube sorun ekleyemiyorum ancak youtube a girip selcuga mac icinde ileri oynasana diye nasil bagirdigini izleyebirsiniz..selcugu net olarak keser terim.

Tabi canım.

sent via GSC

Terim'in taktik bilgisi tartışılır ama kendi ayağına sıkan hoca değildir. Oyuncudan ya istediği verimi alır ya da kesik atar. Zamanında çok formdayken Burak'ı yedek bırakan da Aydın Yılmaz'ı milli takıma kadar yollayan da, milli takımda oynarken Servet'i kesen de Terim'dir. Hakkını yemeyelim

ilk ay %50 11 ay 119 tl dizi paketi hariç full bein hd 2 ay % 50 ye hayır dediler aldık artık bakalım maçlara

@nevzatdindar[FONT=&quot]: "Galatasaray'ın Manchester City'den transfer ettiği Fernando bu gece İstanbul'a geliyor..."[/FONT]

Sen de kötü demiyormuydun nr değişti de bir ton çöp yazmışsın stoper oynar diye.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
Yok ben değişmedim ben hep yetersiz buluyordum.

Topala orta saha da ihtiyaç varken onu stopere çekip selcuka katlanmak yanlış. Orijin stoper oynat ne var yani, Topal da hata yapıyor orijin stoper de.

En azindan orta sahanda top kapan adamın olur Topal orada oldu mu.

sent via GSC

SON DAKİKA |

Fernando Reges bu akşam İstanbul'da !
(Milliyet-Nevzat Dindar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt