Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öyle bir bakışı var kuşlar kaçacak delik arar şu kadroyla , Kadıköy'ü dar edeceğimiz yıl bu yıl olsun çakma İmparatudor yerine İMPARATORUMUZ takımın başına geçsin. Gel be hocam milyon euroları it elinin tersiyle bu taraftar bağrına basar seni her zaman.

Yoksa bunlar feggoliyi alamadimi be.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumu offline takip ediyorum, yorumlarınızı ve düşüncelerinizi takip etmek istiyorum, kafa dağıtmak istiyorum ama cidden okunacak halde değilsiniz. Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş siz?

Rakip transfer yapıyor, heralde bizim transferler olmadı diyorsunuz. Ne alaka, ne alaka? Rakip transfer yapıyor, o halde Feghouli gelmesin yeter deniliyor. Ya siz cidden iyimisiniz? Kulüp normal açıklama yapıyor, ona bile kılıf uyduruyorsunuz.

Valla bıktırdınız.

Bence sen offline takip etmeye devam et...

O hesap bu sene için geçerli değil ne verirsek verelim iyi adam olsun yeter.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Şimdi Aziz Behich diye bir topçuyla ilgileniyoruz üstat. Sol bek oynuyor kendisi. 4,5 + 3 tane oyuncu versek kar etmiş sayılır mıyız. yoksa Fiyatı biraz daha mı yükseltmemiz lazım gelir

Fernando%252BHearts%252Bv%252BManchester%252BCity%252BpvX9KGdT5ptl.jpg

FERNANDOOOOOOOOOOOO

Nani haberleri çoğalıyor. Acaba Feghouli'nin yerine mi sorusu akla geliyor.

Askin 19 05de sürpriz isimi aciklayacagim demisti (twiti bulamadim ama, silmis olabilir), Fernando degildir

Kimi veriyoruz mesala cavanda hakan filan sa evet

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Direk Serdar Azizi verelim diye düşünmekteyim ben lakin yönetim Serdarı kar transferi olarak gördüğünden mütevellit göndermeyebilir. O yüzden emrah başsan, balta, carole, linnes, ahmet çalık vs gibi vasat seviye bile olmayan adamlardan 3 tane seçip verelim, üste de bursa 3 falan ister ama biz 4.5 verelim diyorum. Müthiş kar etmiş sayılabilir miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt