Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alın size yerli orta saha
a520e753501048509e1b1f2665077469.jpeg

Fernando saçları kestirsin öyle daha karizma.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DGT5QBqVYAAnaYw.jpg

Fernandoooooooooooooooo

Feg - kaliteli oyuncu
frenando-kaliteli oyuncu
lens-kaliteli oyuncu.

okkk.

Lens-feg kanatları muazzam olurdu.Ligde yarışacağın rakibinide zor durumda bırakırdın. Anlatılmak istenen bu okk.

sokmuşum fbjksine Adamlar bizden daha doğru yönetiliyor. Olay bu kadar basit söylenende bu.

Hala lense bk atıyorsunuz lann. Adam geçen sene fark yaratmış hala neyin peşindesiniz.Biraz gerçekci olun.
2 transfere yelkenleri suya indirmeyin.

Lens neyin farkıni yaratmış geçen sene ? Takımı 3. olmuş, 4 golle sezonu bitirmiş. Oyun katkisi desen 1 maç var 2 maç yok. 11 asist yapmiş, çogu duran top. Quaresma ile Talisca'dan fırsat kalırsa yapar o asistleri.

2 senedir kötü yönetiliyoruz. Ancak bu sene kötü yönetildiğimizi söyleyemem. Geçtiğimiz sezon sonu yönetim değişse ve bu kadro sirkülasyonunu yeni gelen yönetim yapsa herkes Aysal 2 geldi diye bayram ediyordu.

Aldıgımız adamların hepsi Şampiyonlar Ligi ayarında ve hepsi geçen sene takımlarından oynayarak geliyorlar.

Son düzenleme:
Tam imparator kadrosu... ama zamani var bence isler kötü giderse muhtemelen can simidi olarak gelecek..

Herkes seviniyor ama solbek hala.yok...

Transfere cok para harcadik gerekliydi ama su kolarov u 5 milyon euro ya almak vardi

Nasri tamamen hayal kırıklığı olur...ben nani yi de istemiyorum...

Brezilyali genc bi solacik oyuncusu ve konate gelsin

Son düzenleme:
Galatasaray da yarım işleri kalan Musa gelsin ayagi düzgün

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açikcasi benimde gönlüm Musa dan yana. Nuriye göre fazla Maas Yemez ve yedek olmaktan da çekinmez.

Badou - Musa (alt)
Fernando - Tolga (alt)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Patlatın bi nani, ne güzel olur be

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt