- 19 Mart 2014
- 29.546
- 30.967
- 2.718
Neyse ben gideyim TK 11 kalkacak. Oldum olası Amerika uçaklarından nefret etmişimdir. Bugün ki görev de son Amerika uçağımız oldu. Hadi görüşürüz. Foto da gelmiş uçaktan 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saglam bi icip acilari unutmam lazim![]()
Neyse ben gideyim TK 11 kalkacak. Oldum olası Amerika uçaklarından nefret etmişimdir. Bugün ki görev de son Amerika uçağımız oldu. Hadi görüşürüz. Foto da gelmiş uçaktan![]()
dunyanin sonu degil yine deGelismeler sende büyük bir aciya yol aciyor belli oluyor zaten
Kolay gelsinNeyse ben gideyim TK 11 kalkacak. Oldum olası Amerika uçaklarından nefret etmişimdir. Bugün ki görev de son Amerika uçağımız oldu. Hadi görüşürüz. Foto da gelmiş uçaktan![]()
Hesap falan çalınmadı tabi ki. Kaldır diye söyledirler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazilarina gore #Nani icin 5 milyon euro teklif etmisik. Ne kadar dogru bilemem.
super olurBazilarina gore #Nani icin 5 milyon euro teklif etmisik. Ne kadar dogru bilemem.
fatih hoca geliyorsa banko isteyeceği 2 yerli var ortasahaya biri trabzondan okaydır diğeride kaan adlı almancı çoçuk
Kaan Ayhan olabilir stoper, sag bek, orta saha her yerde oynuyor ve pahali olmazfatih hoca geliyorsa banko isteyeceği 2 yerli var ortasahaya biri trabzondan okaydır diğeride kaan adlı almancı çoçuk
Raskov + bir kac sayfa daha yazdi bu oglende. Pazarliklar suruyormus artik dogru mu bilemem.Kim bu bazilari?