Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmi sitenin söylediği uçak farklı ya :s

porto aktarmalı mı acaba levent abinin söylediği uçak

Bulent tulun koordinator olduguna göre yeni hoca bulmasi icin görevlendirilmis olabilir

ısmı gecen tum topcuları aldık fegulıyıde alırız

Serdar‏ @TSerdarSx 31 Tem
Daha fazla
Selçuk İnan'dan Trabzonspor'a ; Bonservis sorunumu çözün , Galatasaray'da aldığım paranın yarısına seve seve gelirim.

bu adam Ndiaye ile görüşeceğimizi ilk kez yazan adam...Bundan 1 hafta sonra Ertan Süzgün falan yazmıştı

Sol kanadı da bir an önce halledelim

En büyük transfer Tudor'un tekmeyi yemesi olur.

Gözlerimiz yaşlı bekliyoruz

tumblr_n6jpah9PgT1tqp6ggo1_400.gif

Daha fazla
Selçuk İnan'dan Trabzonspor'a ; Bonservis sorunumu çözün , Galatasaray'da aldığım paranın yarısına seve seve gelirim.

bu adam Ndiaye ile görüşeceğimizi ilk kez yazan adam...Bundan 1 hafta sonra Ertan Süzgün falan yazmıştı
Cavanda parasını ödememişizdir , bakiyeyi silsinler yeter.

Daha fazla

Bonservis istemeyiz yeter ki gitsin

Nasri yerine Ribery'i tercih ederim. Aralarında 4 yaş olmasına rağmen adam çok daha iyi performans açısından. Fakat ikisi de çok fazla sakatlanıyor. Sadece bu iki seçeneği önüme sunarlarsa açıkçası ben Ribery derim.

Fatih terim
sol bek
sol kanat
yedek forvet

volkan şen-atalay-recep-yunus İN

sinan-yasin OUT

Gurbetci taraftar profilini anlatayim size,takim ne durumda olursa olsun önce takima sahip cikarlar,örnegin selcugu tarigi alkislarlar destek verirler, gittikleri mac hazirlik maci bile olsa mac kötüye giderse atmosfer degisir, kaybetmesini hazmedemezler,tüm futbolculara ana avrat küfretmeye baslarlar,Macin sonuna dogru mutlaka sahaya dalarlar,Mac bittikten sonra küfrettikleri fitbolcularla resim cektirirler

Sizce sol açık alınacak mı arkadaşlar? Ben hala inanmıyorum valahi birde bu volkan şen hala boşta tehlikeli duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt