Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasri yerine Ribery'i tercih ederim. Aralarında 4 yaş olmasına rağmen adam çok daha iyi performans açısından. Fakat ikisi de çok fazla sakatlanıyor. Sadece bu iki seçeneği önüme sunarlarsa açıkçası ben Ribery derim.
İkisinin pozisyonu farklı ama Ribery sahada 30 dakika kalsa bile bu ligin beklerini siler atar

Sizce sol açık alınacak mı arkadaşlar? Ben hala inanmıyorum valahi birde bu volkan şen hala boşta tehlikeli duruyor.

283223-1471508821.webp rez al.

Günün Programı :

Saat 12 yönetim kurulu toplantısı " Tudor ile Tamam mı devam mı karar verilecek , Fatih Terim'e resmi teklif götürülü götürülmeyeceği kararlaştırılacak"

Öğleden sonra yada akşama doğru sırasıyla Fernando ve N'diaye , yetişirse Feghouli KAP bildirimi.

Akşam üstü eğer yönetim izin verirse ve olumlu gelişme olursa sürpriz transfer hakkında basına demeç yada duyum bildirimi.

Bugünkü toplantı kesin mi teyit etmeye çalışıyoruz GSC Yönetimi desteğiyle, toplantı olursa kritik kararlar alınacak.Başkanın etrafındaki adamların aksine FT'yi getirmeye çalışan yöneticiler eğer FT için adım atılmazsa sırasıyla istifa edebilir.Tabii transferlerin ard arda gelmesi olumlu bir hava yaratıp herkesi frenleyebilir de..Bugün çok kritik birgün.Umarım Cuma'ya bırakmazlar.
Bu mesajı saatler önce atmıştım.

Yönetim toplantı sonrası Luce açıklamasını yaptı , pek tatmin edici olmadı.Ancak gayriresmi adımlar atılmaya başlandı , Fatih Terim cephesinden tamam yanıtı gelirse süreç hızlanır.

Fernando tamam , N'diaye bildirimi için herşey hazır ancak meblağlar yüksek ve verilecek oyuncular belli olmadığından bekletiliyor , taraftar tepkisini almamak için.

Feghouli West Ham tesislerinde rehabilitasyon görüyor , ciddi sakatlığı yok.Bir iki güne gelmiş olur .Kap bildirimi ise her an olabilir , muhtemelen yarına sarkacaktır.

Şu an beklenen gelişme FT , akşam saatlerinde görüşme detayları sızarsa öğreniriz zaten..

mackolik.com@mackolik
Cimbom Sambacı seviyor!

Galatasaray tarihindeki Brezilyalı oyunculardan kurulu bir 11... ⭐

DGT6urOV0AElt_U.jpg:large

muslera
mariano maicon serdar xxx
fernando ndiaye
feghouli belhanda xxx
gomis

td: terim

2 transfer sart oglu sart.

Nasri yerine Ribery'i tercih ederim. Aralarında 4 yaş olmasına rağmen adam çok daha iyi performans açısından. Fakat ikisi de çok fazla sakatlanıyor. Sadece bu iki seçeneği önüme sunarlarsa açıkçası ben Ribery derim.

bonservissiz gelecekse tabiki ribery. nasri yi donunda sallar. 34-35, rahatlıkla 2 sezon üst seviyede katkı sağlar çağ atlatır.

Orta sahamız Fernando-Ndiaye oldu oh bee kurtulduk Tolga-Selçuk kanserinden

Feghouli manchester ucagiyla gelmez, ya Levent bey'de hata var yada bizim saflar yanlış ucağa rezervasyon yaptı

Feghoulş gelsin lan sok.rım çingene naniye

Dursun denen kabiliyetsiz sen 2 eline birşeyini doğrultamazsın

bu arada Fernando'yu 5m'ye almak büyük iş kazıkçı Guardiola nasıl o paralara bıraktı ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt