Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene sağlam kaynakları var Ayşegül hanım gerçek olmasa saat verip böyle bir riske girmezaşkın ateş gerçekten uyduruyor gibi arkadaşlar sizde katılırmısınız bilmem ama
Ssss gittim diyecek buyuk ihtimalle.Selçuk, Hertha Berlin maçı sonunda açıklamalarda bulunacakmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman Hertha Berlin maçında küfür etmeliyiz, kalcam diye açıklama yapacaksa da o durumda yapamazSelçuk, Hertha Berlin maçı sonunda açıklamalarda bulunacakmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ribery ismini ilk telavuz eden kisi benim, herkes haddini bilsin.
@Arda Sadi @Egemen Bayrak
sayitlerim
Bunu anlatmaya çalıştık millete lakin öyle bir Sneijder kompleksi ile dolmuşlar ki anlamak istemediler. Senelerdir belki de ilk defa eli ayağı biraz düzgün transfer dönemi geçiriyoruz onda da Sneijder yok :red:Arkasında ndiaye fernando sağında Feghouli solunda Belhanda önünde gomis olan bir Sneijder yemin ederim ligin içinden geçerdi
Levent Abiciginin bilgisini verdigi ucakla gelirse Feghouli kabul ben kucaktayim, ama gelmezse hepiniz benim kucagimdasiniz o haldeLevent Abi nejat'i sayfalar önce kucaga Aldi ya cekemiyor tabi
Palavradan sallıyoaşkın ateş gerçekten uyduruyor gibi arkadaşlar sizde katılırmısınız bilmem ama
Ribery son 5 sezonda 20 maçı 90dakika oynamış mı hiç ? Cidden soruyorum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bencede Ribery. Bir kaç gün önce 947' yazmıştı. Ajan bir renktaşımız bizde giydiği süreyi 947' dakika olarak bulmuşturibery yada nasri denilmesine 10 dk kaldi.
ribery yada nasri denilmesine 10 dk kaldi.