Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisini alip gelecekse isterim Ribery'i. Yoksa kalsin.

Bayern ile anlaşılırsa?
Geçiniz bende bi bok sandım boş boş adamlar takipçi kasıyor ya..

35 yaşında Ribery gelmesin zaten her ne kadar haklılık payı da olsa bize yaptığı satışı unutacak değiliz ve artık bir tarafındaki kıllar bile ağarmıştır. Bir Drogba değil.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takipten çıktım aşkını resmen billur geçiyor insanlarla.Ulan zaten ribery 34 yaşında adamla anlaşmada sıkıntı olmaz.Bende sanıyorum ki bayernle anlaşıldı herşey tamam diye.Bayern 15-20 milyon euro fiyat çeker o adama rezalet bide 19:05 diye iş koyuyor şarapsız.

Bayern ile anlaşılırsa?
Geçiniz bende bi bok sandım boş boş adamlar takipçi kasıyor ya..

yarın bi hesap açıp bende yazayım süpriz isim messi barcelona ile anlaşırlarsa sıcak bakıyor diye milleti mal zannediyor heralde

bayern ile anlaşmak sürpriz olan kısmı zaten

34 yaşındaki ribery nin GS'ye sıcak bakması neden sürpriz oluyor anlamadım

ab3d961a35ab4ea5621e5f820d9bddc2.jpg

Quakerboy cuvalliyor bu aralar

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Bayern'de Ribery dışında Robben ve Coman'dan başka kanat yok Douglas'ı da satmışlarken ne Ribery'si?

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Aysal'in itirazlarina ragmen degil, Aysal'in plani dogrultusunda ayrildi Terim Galatasaray'dan. Sen daha düne kadar lise disinda adi sani bilinmeyen bir adamken Galatasaray baskani ol, sonra her gördügün mikrofona demec ver, Galatasaray baskani olarak Fatih Terim gibi camiaya mal olmus ve son derece basarili bir dönem geciren bir teknik direktörle ego savasina gir, medya önünde "eleman" diyerek itibarini zedelemeye calis, tüm bunlar yetmezmis gibi Galatasaray'in basarisinda önemli payi olan ve Fatih Tarim'e ciddi destek veren Apo ve Ali Dürüst'ü yeni sezon öncesi görevden al, sonra tüpcü Aysal'in Terim'i göndermek icin firsat kolladigini anladiginda üzerine oynayinca da "Fatih Terim Galatasaray'in teknik direktörüdür ve baska bir görev yapamaz" demek yerine tüpcünün yaptigi ortaya gelisine vurup Terim'i sat, sonra da Fatih Terim paraci olsun.

Fatih Terim'i kisi olarak sevmem fakat kendisi Galatasaray efsanesidir. Acikcasi kulübün basinda Dursun gibi esi benzeri görülmemis bir kabus varken gelecegini pek sanmiyorum ama su an basina gelen durumdan dolayi hirs yapip herseye ragmen gelmeyi kabul edebilir. Gelirse de gayet basarili olur. Terim'le beraber takimin winner kimligine yeniden kavusacagi ve derbilerde üstünlügü yeniden ele alacagimiz neredeyse kesin. Ne Senol Günes, ne de sir aykut ferguson Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'a karsi rahat bir galibiyet alabilir.

Sözün özü, mevcut berbat kosullar altinda Terim en optimal cözüm.
Yani Terim in hiç suçu yok. Lol yreppa ☺️ Bu Terim in karakterini hiç kimse sevmiyor bu konuda hem fikiriz galiba? O zaman Galatasaray a karaktersizleri nasıl yakıştırabiliyorsunuz? Hiç mi yüzünüz kızarmıyor? DESEM NE DERSİNİZ? Ben söyleyim AOOOVVV HURRAAA

Dedik işte ribery diye.Böyle dallamalara inananlar var birde taaaa 3 ay evvel çıkmıştı ribery ismi şimdi 1905 ayağı yapıp takipçi kasıyor ne çok mal adam var be

35 yaşında Ribery gelmesin zaten her ne kadar haklılık payı da olsa bize yaptığı satışı unutacak değiliz ve artık bir tarafındaki kıllar bile ağarmıştır. Bir Drogba değil.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen sene 32 maçta 23 gole direk katkı veren adamdan bahsediyoruz hem de bundesliga'da. 18 asisti var.Bence direk asist krallığına oynar burda.3m euro'dan fazla verilmez gerçi hiç öyle 5m eurolar falan veremeyiz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt