Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OFK sonrasi moral duzeltmek icin sol kanada yildiz dusunuldugunu, o yildiz listesinde Ribery'nin adi gectigini yazdik

Bunlar da kendine duyumcu desin

Ribery'den once Moura, Jese, Munir zorlanmali. Bunlar olmuyorsa Ribery. O da olmazsa Nani. O da olmazsa Arda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

uf boş ümit bırakın riberyı.. feguli gelsin sol bek alalım

14ecl6p.png

Tarih 16.06.2017

Burda arkadaslarima Ribery'i Galatasarayimiza getirecegimi beyan ediyorum.

Mehmet Ocak > butun duyumcular

Son 5 senedir milli takimda yok.
Son 4 sezon gol ortalamasi 7.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

burada ismi gecmisti bizle forumun tamamına yakını sövüyordu statik oyuncu herseyden önce ve ispanyol

yani son 1 sezon filan kaybolsa tamamda adam 3 yıldır resmen aptal oldu kiralarda dolanmaktan

Aşkın Ateş kimdir ? Neden kaale alıyoruz ? Öncede elde ettiği bir başarısı mı var ?

Yani Terim in hiç suçu yok. Lol yreppa ☺️ Bu Terim in karakterini hiç kimse sevmiyor bu konuda hem fikiriz galiba? O zaman Galatasaray a karaktersizleri nasıl yakıştırabiliyorsunuz? Hiç mi yüzünüz kızarmıyor? DESEM NE DERSİNİZ? Ben söyleyim AOOOVVV HURRAAA

Terim'in hatasi var, Aysal'in ise sucu.

Birakalim Galatasaray'i, Türkiye'de futbol camiasinda karakterini begendigim yönetici ve teknik direktör sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Benim icin mevcut kosullar altinda Galatasaray'i sevmesi, saibeye bulasmamis olmasi ve görevini layikiyla yerine getirebilecek yetkinlikte olmasi Galatasaray'da görev alabilmesi icin yeterli.

Bu arada 30 yasinda biri icin üslubun yerlerde.

Gerçekçi hedefler Nasri ve Nani. Ribery gelmez beyler, boşa heyecan kasmayın. Ne olduğu belirsiz bir duyumcunun takipçi kasmak için attığı bir tweetle heyecana gelmeyin sonra üzülürsünüz. Adam yarın Bayern bırakmadı ben napiyim deyip sıyrılacak işin içinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#U21 Maç sonucu | Silivrispor 3 - 1 Galatasaray U21 Gol : Batuhan Tekin ( Dakika 90 )

Nasrinin bonservisini 5 Mioya falan indirirlerse belki alırlar ama City 10 istiyor diyorlardı,gerçi Fernando olayından sonra bir kamkilik olmuştur alınabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt