Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasriyi opsiyonlu kiralamak çok klas olur burda 10 asisti geçer o adam

Levent Akgün bey 'Fatih Terim hayırlı olsun' dedi önceki mesajlarda.

Neden böyle bir şey dedi acaba?

Bir duyduğu/bildiği olmalı, troll bir karakter değil.

fatih terim de tatili kısa kessin kardeşim neymiş bu bodrum sevdası deprem falan oluyor hem

25-26 yaşında genç bir sol kanata yüklü miktarda bonservis verecek durumda olmadığımız için Nasri yerine Ribery'i tercih ederim. Ribery daha fit , daha karakterli ve daha hırslı.Nasri futbolu kafasında bitirmiş.Zaten geçen sene Sevilla'da kötüydü.Yola gelceğini bilse Sevilla bırakmazdı bonservisini alırdı.

Levent Akgün bey 'Fatih Terim hayırlı olsun' dedi önceki mesajlarda.

Neden böyle bir şey dedi acaba?

Bir duyduğu/bildiği olmalı, troll bir karakter değil.

Aynen. Havada kaldı mesaj. Bende bir açıklama bekliyorum. Modlardan ya da kendisinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekçi hedefler Nasri ve Nani. Ribery gelmez beyler, boşa heyecan kasmayın. Ne olduğu belirsiz bir duyumcunun takipçi kasmak için attığı bir tweetle heyecana gelmeyin sonra üzülürsünüz. Adam yarın Bayern bırakmadı ben napiyim deyip sıyrılacak işin içinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya niye heyecanlanalım. 35 yaşında adam gelecek diye sevinelim mi? Ben gelmesini istemiyorum şahsen. Sürpriz buysa kalsın. Millet gelmez gitmez diye yorum atıyor birde. Gelmesin kardeşim. 35 yaşında adama dünyaları veririz bide.

Ribery geldi de yaşı kaldı.Ribery'nin genç versiyonu Greizman git al alabiliyosan :D

Ribery büyük topçu evet ama Sneijder de büyük topçu...neden gönderdin diye sorarlar adama.....sol tarafa genç potansiyelli biri alınsa daha iyi olur ama tabii ki Ribery'e hayır denmez

Levent ABİ temenni olarak yazdı o mesajı FT ile ilgili bi duyumu yok arkadaslar sakin olalım

13649242_1153976877992536_19404984_n.jpg

çirkinmiş kız lan

Ibrahimovic gelsin Ribéry yerine

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Cenk ergün sürprizimiz var dediğine göre o sürpriz olmak zorunda o kadar! ribery yada başkası onu bunu bilmem ben denilene bakarım.

Bu sene Imbula olmadi ama onu da seneye alacagiz kismet olursa.

Ribery şampiyon yapar bizi. Adamı kim tutacak türkiyede?
Bayern da net kazancı 4 milyon euro vergileri çıkarttıktan sonra. Maliyet olarak zor değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt