Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık hiç sürpriz olmaz anlamında demiştim. Bence çok boş bir lig. Neymar gibi bir topçunun orada ne işi varsa

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 Milyon mu ne alacakmis. Bana da o kadar para verseler dünyanin öbür ucuna bile giderim. Sonucta bir kac sene kalacak orada sadece ama 7 hatta 70 sülalesine yetecek parayi kazanacak herif.

Adam zaten Barca da oynamis, daha iyi bir takima gitme ihtimali yok. Real ile Barca'yi ayni seviyede kabul edersek.

Galatasaray'da Serdar Aziz, zemindeki çukura basınca ayak bileğini burktu. [Hürriyet]

:red:

Az önce bir arkadaş sporda ayağını burktu müdahale ettim yarın spor yapabilir hatta iğne ile maça bile çıkabilir şu serdarın bizden bi farkı var mı acaba?

Artık hiç sürpriz olmaz anlamında demiştim. Bence çok boş bir lig. Neymar gibi bir topçunun orada ne işi varsa

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
db1b68314e882d639de8259e88beb1b2.jpg

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando iniyorrrrrr

Oha ulan Serdar ne cenabet herifsin ya

Sana kefil olan şerefsiz Nazif gelsin de ödesin paranı

Sol stoper,Sol bek,Sol açık şart

Elimizde 22 yaşında avrupanın en iyi kanat oyuncularindan biri varken yok pahasına sattik.

Şimdi o para ile; 34 yaşındaki müzmin sakat ribery ve 30 yaşındaki istikrarsiz nani'yi alma derdine düşmüşler.

Böyle saçma futbol aklı başka yerde yoktur.
Managerlik oyunlarında bile kimse böyle eşeklik yapmaz

Sürün yağlı surat!

34 yaşında hangi hesap
Ne arda ne ribery
Oluyorsa nasri olsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bizim stoper transferide yapmamiz gerek hala, Denayer alinabiliyorsa derhal alinsin cunku muzmin sakat Serdar cukura dusup hastanelik olmus yine. Elde Ahmet haric Maicon ile oynayacak baska stoper de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt