Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayıncı kuruluş marka değerini yükseltmek için bu transferi yaptırdı. Aynı hamleyi bu sezon olmasa da gelecek sezon türkiyede yapmayı planlıyorlar. Belki de el altından burada da başlamışlardır.

Bu sene geliyorrrr LUCAS MOURA geliyorrr

Eger uzun yuzunden o transfer bize degil de fenere yapilirsa yemin ederim vatan haini olurum

Elimizde 22 yaşında avrupanın en iyi kanat oyuncularindan biri varken yok pahasına sattik.

Şimdi o para ile; 34 yaşındaki müzmin sakat ribery ve 30 yaşındaki istikrarsiz nani'yi alma derdine düşmüşler.

Böyle saçma futbol aklı başka yerde yoktur.
Managerlik oyunlarında bile kimse böyle eşeklik yapmaz

Sürün yağlı surat!

Altına imzamı attım renkdaş:)

Bu fener çok iyi, aykut farkını hemen göstermiş,

belhanaya 8 milyon e vereceğimize valbuşu biz mi alsaydık ne yapsaktık gayet takımı yönlendiriyor, gerçi valbuşa ne gerek vardi S10 vardi be ahh ulan ahh.

Bu arada bizim stoper transferide yapmamiz gerek hala, Denayer alinabiliyorsa derhal alinsin cunku muzmin sakat Serdar cukura dusup hastanelik olmus yine. Elde Ahmet haric Maicon ile oynayacak baska stoper de yok.

İkinci Hamit Altıntop vakası...Mümkünse Serdarın satılması iyi olacak gibi yoksa yata yata tamamlar sözleşmesini.

Heyecanla bekliyoruz Onur kardeşim.En çokta gelmez diyen troller üzülmüştür geldiğine.
1-2 tane bonus olarak renktaşlarımızı da ekleyeceğim ama, onlarla alıp veremediğim yok. Forumca düşman olduğumuz bir şahıs var onun adına bir konu açacağım inşallah sözlükte.

Lass´da bitmis gibiydi, ama imzalar atilmamisti. Feghouli´de ucak dahi ayarlanmis ise, transfer bitmistir. Imza muhtemelen hafta ici atildi.

Feghouli ligin içinden geçer diyorum renktaşım sen de katılır mısın buna?Feghouli bu lige cuk diye oturuyor bence Lensten fazlasını yapacağını hissediyorum.

Feghouli ligin içinden geçer diyorum renktaşım sen de katılır mısın buna?Feghouli bu lige cuk diye oturuyor bence Lensten fazlasını yapacağını hissediyorum.

Feg Premierleague icinde iyi bir oyuncuydu. Westham´da ligin belki de kanatlari en load takimlarindan birine gitti. Yine de forma sansi buldu fazlasi ile. Bana kalirsa bu sene en iyi transferimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt