- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sen bu aralar burda fazla takıldın, bence Aydın Reis'i yalnız bırakma.
sevmem kendisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu aralar burda fazla takıldın, bence Aydın Reis'i yalnız bırakma.
Antuda değerli görüşlerini bildirebilirsinBu fener çok iyi, aykut farkını hemen göstermiş,
belhanaya 8 milyon e vereceğimize valbuşu biz mi alsaydık ne yapsaktık gayet takımı yönlendiriyor, gerçi valbuşa ne gerek vardi S10 vardi be ahh ulan ahh.
Onu ben paylaşmadım kardeşNe kadar ümitsizsin yaa. Merak etme Şampiyon oluruz biz. Boşuna mı bu kadro kuruluyor.
Ümit ediyorum ki Selçuk denen kaptan bozuntusu gittiğinde onu yalnız bırakmazsın.sevmem kendisini
Evrak işleri varmış katılmamış kısacaNdiaye katildi mi simdi antrenmana
Ümit ediyorum ki Selçuk denen kaptan bozuntusu gittiğinde onu yalnız bırakmazsın.![]()
He's a typical destroyer. When he's fit, he's actually quite quick and mobile. He's great in the tackle, and pretty good in the air too. He gets a bad rep from City fans because after a MOTM debut, he got injured in the second game and played the rest of the season with a knock, looking miles off the pace.
We just don't have room for a destroyer. Our #6 needs to be the hub of the team with ball playing, tempo dictating responsibilities. If you ask for that from Fernando, you're in trouble. If you put a #8 and #10 in front of him (like Belhanda and Ndiaye) he'll do quite a good job, I think.
He's a good defender in midfield but not the guy to move the ball forward. He's not much of a dribbler or passer of the ball. You'll need another midfielder next to him to do that
17 milyon €Boca'dan pavon'u neden düşünmüyoruz 20 yaşında sağ sol kanatta oynuyor.
������������������������GALATASARAY������������������������
Rakibin 2 gol daha atması lazım yemeden. Ostersund'umuz yüksek ihtimalle playoff'a kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
silivri civarında uçakİndi mi Fernando'm?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi