Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
az kalmis..Gelmis?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az kalmis..Gelmis?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
kazlıçeşmeye koy en musait yer oraEylulde arenaya gelcem maca arabayla etrafta yakinda nereye park ederim. Stadin ordaki park yerinden zor cikarim mac sonrasi, iyi yakin biyer bilen varmi park edip metroyla gelmek icin?
Seyrantepe'nin herhangi bir yerine park edebilirsin ama erken gitmen lazım stada.Eylulde arenaya gelcem maca arabayla etrafta yakinda nereye park ederim. Stadin ordaki park yerinden zor cikarim mac sonrasi, iyi yakin biyer bilen varmi park edip metroyla gelmek icin?
Ben gündemde olduğu için konuştum
Bizim takım çok atletik oldu
Klas yumuşak kadife ayaklı biri şart
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
Fiyatları tekrar vereyim, madrid 2.5 milyon kiralık 13 milyon opsiyon istiyor biz 2 kiralık 11 opsiyon da diretiyoruz
Opsiyon mühim değil bu sene şampiyon olmak lazımBen 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
Fiyatları tekrar vereyim, madrid 2.5 milyon kiralık 13 milyon opsiyon istiyor biz 2 kiralık 11 opsiyon da diretiyoruz
kazlıçeşmeye koy en musait yer ora
Opsiyon mühim değil bu sene şampiyon olmak lazımBen 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
Ben 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
![]()
rakamlar buysa imza için 10 dk bekleyen haindirBen 1 ay önce gaitan la ilgileniyoruz dediğimde demediğinizi bırakmadınız krakerboy deyince ownoldu geldinizmi dediğime şimdi
![]()
Orda hemen metroya binip gidebilirsinKazlicesmeden nasil giderim?
Marmaray YenikapıKazlicesmeden nasil giderim?
Belhandami yavaşAtlet mi... gomis,maicon,serdar,belhanda,fernando ağır oyuncular. Mariano ve ndiayeyi atlet sayabiliriz. Bence artık hızlı oyuncular almalıyız. Yoksa çok sıkıntı yaşarız.
Fernando ve Feghouli Turkiyelik ada mlar mi?Gaitan ve Ribery'nin gelmeyeceği gerçeğiyle yaşasak iyi olur. Çünkü Türkiye'lik adamlar değil bunlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi