Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıldıracağım Podolski gibi kariyerli bir adam bizden 3 milyon euro alıyordu. Anadolu topçusu 2.7 milyon alacak

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi futbolcunun yıllık 2.750m avroyu haketmesi için Top 5 ligde kendini ispatlaması lazım.26 yaşında ve oynadığı en büyük takım Osmanlı olan adama 2.750m avro verilmez fmde bile yapılmaz

Duyumcu adreslerini paylaşır mısınız?

Arada girip bakayım da merakımı gidereyim (:

Dursun ciddi ciddi kripto ajan sanırım. GS'yi batırmak üzere görevlendirilmiş biri. 7,5 + 1,5 bonus bonservis ve 2,75 yıllık ücret, başka türlü hiçbir şekilde açıklanamaz. Lan Badou'ya 1,75 versen uçarak gelirdi.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

9 milyona sevilla ever benega aldı lan şerefsizler. Nasıl o parayı verdiniz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011deki fernando ile kiyaslayalim?
2011deki melo ile 2017deki fernando kiyaslamasi sacma olur bence.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

birader kafa açma 2011 deki melodan iyi dedi demirkol şuanki melodan tabiki çok daha iyi fernando gerizekalı olmak lazım şuanki durumlarını kıyaslamak için

Alt yapı oyuncu muhabbeti bitti böylece. Buna sevindim. Şikeci Bülent Atalay ozan diye sayıklasın artık sabaha kadar.

Maaşa bir şey demiyorum ilk onir oyuncusu hakkında da Gökçeklere bukadar para vermemiz acayip koydu bana

Bir de tl cinsine çevirin muhasebeciler..Bu forumda yıllar önce hiç para konuşulmuyordu..Son yıllarda teknik taktikten daha çok muhasebe konuşuluyor

UEFA tarafından maddiyat sebebiyle g*tümüze tekme yediğimiz için olabilir mi Sn. Onur Arıca? İşin ucu dönüp dolaşıp sportif olarak etkiliyor.

b50bdebe82ae4922a4134d6e8f086810.jpg

Bu kadar paradan sonra beyazlar bu 1 2 haftaya

Dursun denen ESSEK terket artik su takimi

Yeter ulan madem takimi baltalayacaktiniz 3 sene para harcamayaydiniz

Sizden sonra gelen dua ederdi hayriniza

Bunlar cidden gerizekalı bile değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarık kaç milyon liraya mal oldu Badou kaç milyon liraya? Lira olarak bakarsak Badou daha büyük kazık

Şu adama verilen parayı brumaya verip 4 5 sene tutabilirdik abv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt