Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala kap açıklamasına bakıyorum maaş 1.75'tir diye. Geçen sene Eren üstünden yapılan komisyon bu sene Badou'dan yapıldı başka açıklaması yok.

selcuk,tarık,donk,cavanda,de jong falan elden çıksın artık.

fernando feghouli derken sictin yine dursun keyfim kacti aksam aksam **** salagi

Lan bu herif birde utanmadan Aysal'ı eleştiriyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk'un gitmesi gerek en azından 2.9u kurtaralım
Abi
Donk
Tolga
Selçuk
8ye yakın para alıyor günah ya

Icine ettin herseyin, yuhh arkadas yuhh 2.7 nedir hicmi utanmiyormusunuz oha

Bu başarılı bir transfer değil. Kimse övünmesin. Hangi yönetim olursa olsun, bu paralara zaten bu adam alınırdı, hatta daha iyisi alınırdı.

Dursun ne zaman pazarlık masasına otursa kazıklanıp geliyor bkz: Serdar Aziz transferi Cavanda transferi,Badou transferi

Edit: Donk'u unutmuşum..

Son düzenleme:
Ulan o paralar ne?????? Bu artık kazık mazık değil, bilincli Galatasaray kulübüne zarar vermek, komisyon indirmek.Bunu düşman yapmaz be, aziz yıldırımı görevlendirseydik bu transferi bitirmesi icin yemin ediyorum daha karlı cıkardık, takım başarılı olsa bile bu yönetim protesto edilmeli her macta, inanılır gibi değil ya

Mehmet Özbek min 1 milyonu cebe atmıştır bu transferden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando'nun geldiği dakikalarda Ndiaye'nin komisyon dolu sozlesmesini açıklamaları cok manidar olmuş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Lisesini kapatın arkadaş güya Türkiye'nin en yüksek puanlı öğrenci alan okuluna bakın. Bu adamlar oradan en iyi Ünilere gidip başımıza yönetici oluyorlar sonrada böyle sözleşmeler yapıp bizle dalga geçiyorlar. Cenk Ergün'e bakın Galatasaray lisesinde matematik okuyup sonrada Koçta ekonomi okumuş. Bakkal yönetse bu kadar kötü yönetemez

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllık 1.5m avroya gelmiyosa gelmesin ulan ndiaye kim?Donk malında da aynı hataya düştüler tutmazsa bu adam çıkar elden çıkarabiliyosan 3m avro yıllıkla

aysalın selçukla yaptığı skandal kontratı geçti bu iş dursunu tebrik etmek gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt