Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykum kacti

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Badou:9
Belhanda:10
Maicon:8
Gomis:2.5
Mariano:4.5
Şuanlık bile bonuslar dahil 34 Mio € harcama yapılmıiş oluyor yuhara yaw

bu sene hic komisyon olayı ceviremediler belliydi biyerden hırsızlık yapacakları badu ya kızmayın adamı silah zoruyla getirmedik

Serefsizler

Resmen hirsizlik var bu iste

Asla ve asla

2.750.000 edecek biri degil

Kesinlikle komisyon var

Bu maaş konusunda bizim kulüpte bişeyler döndüğü açık bu kadarda mal olunmaz ya

500 bin alan adama 2.75 verilmeyeceğini herkes bilir bunda başka bi iş olmalı

Millette burada 2 verilseydi gelmez miydi diyor. Bu adam Osmanlı'da 600 bin Euro'ya oynuyordu beyler. Kongrenin bu Dursun'dan kan alması lazım bu taahhüt edilen paralardan dolayı. Fernando geldi sevindik, Dursun yine yaptığı mallıkla limon sıktı herşeye. Bu adama 1,5 milyon Euro verilseydi gelmeyecek miydi? Bu nasıl bir şerefsizliktir.

Donk ve Selçuğu gönderirler umarım. Belki biraz kazık çıkar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En sonunda kafayı yiyeceğiz.Ulan adamın son kulübünde ne kadar yıllık ücret aldığını hiç mi araştırmıyorsunuz?Allah belanızı versin.Gece gece ayar ettiler yine.

Utanmaz bir de Fellaini'yelaf atmış. Yediğimiz Baduo kazığına bak.

biri duyum patlatsın.öğlen 50 sayfa lens konusuldu.şimdi 50 sayfa maliyet konusulacak.

Evet badou transferi bitti, fernando geldi, feghouli de umarim yarin gelir

Kaldi iyi bir sol bek ve sol kanat

yok abi kesin komisyon felan filan var bu isin icinde yoksa bu adam 1.5 2 milyona bile gelirdi bukadar gerizekali olamazlar

Yoruldum artik bu dursun denen zirtapozun verdigi maddi manevi zararlari konusmaktan. Dolayisiyla Badou camiamiza hayirli olsun demekten baska bisey gelmiyor elimden. Ama her zaman icin allah senin yedi sülaleni sevsin Tursuuuuuuu kafa sigthorsson.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ben de diyorum badou açıklaması nerde masus bekletmiş karaktersiz yağlı şebek. Bariz komisyon var hırsızlık var başka açıklaması yok bunun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt