Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'ye yıllık 5-6 milyon euro veririz heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda 6 tane orta saha var. Yıllık garanti ücretleri toplamda 15 milyon Euro. Ben böyle bir şey görmedim ABV hepinizin

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Biz böyle saçmaya devam edersek ve başarı gelmezse önümüzde ki sene batarız

Otellerinden çıkartmamız lazım bu paraları

TapaTalK

Az kaldı Riva parasını bitirecek biraz daha azmederse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarik
Donk
Dejong
Selcuk
Sinan
Yasin

Bari bunlarda kurtulsak da kazigin sadece uc tarafini yedigimizle kalsak.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ali Can Yaycılı: Sofien Feghouli West Ham'dan alacaklarını tahsil etti.Yarın KAP açıklaması yapılması bekleniyor.

pek sallamıyom bu arkadaşı ama paylasayım dedim

Lan 1 milyon daha eklesen Yaya Toure'yi getirirdin.Sinrim bozuldu :D sfsdfdsfdsfdsfsd

1.5 m € maaş teklif edilse çok rahat gelecek bir oyuncuya 2,75 m € veriliyorsa, orada kirli bir iş dönüyordur

Bu kadar mallıkta olmaz soyuyorlar kulübü birileri yine malesef

Aysal'a çok harcadı borç yaptı diye ağlıyodu genel kurulda bunun hesabını soracak mı o beyinsiz genel kurul?

Riva parasından yemiyosan nerden buluyosun bu kadar parayı?

TapaTalK

2.75 milyon ne ywwwwwwwwwwwwwa

Tamam beyler sakin olun, alt ustu bir futbolcu aldik :)

Kafasız okuması da yok Fellaini'ye laf atınca kendine, kendine söyleyince Fellaini'ye sanıyor. Bir de aklınca uzaktan atar yapıyor. Ndiaye'ye 2.75 veren herhalde Fellaini için adayı üstüne yapardı.

Ndiaye isteyen herkes 5 milyon bonservis, 1.5 da maaş eder diye. İnsan gibi okumayıp, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle oluyor

sol kanat sol bek stoper de aldık desek 10 milyon cıksa 54 milyon harcadık toplam 18 oyuncu satışı 36 milyon - deyiz sıçtık resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt