Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlı topçusu Ndiaye 2.750 alıyosa Allah korusun Ribery senelik 20m avro falan ister herhalde

Rıvayı sattık diyip klüp geliri gösterirler muhtemelen ceza felan gelmez.

Ama tarlayı satıp yemek anca günü kurtarır.

Ayrıca takım taş oldu.

Gomes

Gaitan belhanda feghouli

Ndiaye Fernando

Sol bek denayer maicon pereira

Muslera

Musa çağıranı alsak daha faydalı olurdu ndiaye neyin nesi sırf zenci diye bir bok sanıp bütün parayı yatırmışlar.Şimdi gidip nasıl solbek alacak bu şerefsizler

Fernando Badou Belhanda gibi topçulara çok para harcamış olsak da hepsi kaliteyi yükselten topçular olduğunu da unutmamak lazım

Zırt pırt adem büyük gelecek diye kafa açmak yerine biraz transferlerin tadını çıkaralım. Koskoca sezonu Tolga Selçuk geçirdik!

Ahahahahahahahaa bruma fiyatına tek meziyeti yalpalayarak top sürmek olan 27 yasinda anadolu topcusu ahahahaahaha

belhanda+badou = 19 milyon euro. Ne topcular alınırdı bu 2 çöpe verilen paraya

Kardeş sen daha yeni linç edilmedin mi? Hoşuna gitmeyen durumları alaycılıkla, sarkazmla, kulübü yererek yapmaman gerektiğine dair -gereğinden fazla- tepki alıp ambale olmadın mı? Zaten milletin tepesi atık komisyon vurgunu maliyetten dolayı. Mazoşist misin anlamadım ki...

Ndiaye çok mesaj sıldırır
Ndiaye belkide 20 gol 20 asist yapacak bu önemli değil ki. Her futbolcunun bir değeri var. Süper lig piyasasından 9 milyon euroya oyuncu alıyorsun bu bile pahalıyken yıllık 2.7 milyon vetmek hırsızlıktır. Amrabatta 8 milyona alındı ama yıllık 1 milyon euro aldı çünkü değeri buydu. Bruma 1.2 milyon euro alıyordu. Brumaya 2.7 versen Leipzig'e hayatta gitmezdi. Göz göre göre soygun yapılmış

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler ayık olun bu dursun kulübü batırmak için getirilmiş parazitten başka birşey değil. bu transfere verilen bonservis ve yıllık ücret resmen kulübü sabote etmektir. bu olduğu sürece ve bu taraftar uyuduğu sürece kulüp batmaktan öteye gitmez. bu komisyonları kim yiyor kim sömürüyor bu kulübün bu taraftarın parasını allah çoluğunudan çocuğundan çıkarsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuncu ve menajeriyle anlaşıp onlara misal 2 m € veriyorlardır ama 2,75 m € olarak gösterip aradaki parayı birileri (Mehmet Özbek :mad:) cukkalıyordur

Oyuncu ve menajeri de zaten yüksek para alacakları için ses çıkartmıyorlardır.

Yoksa böyle bir mallık olamaz hiç inandırıcı değil. Galatasaray soyuluyor arkadaşlar böyle genel kurulunda yönetiminde ben taaa ..........

Ya bi ton oyuncu aldık hala bana takımda çok eksik varmış gibi geliyo psikolojikmidir nedir anlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt