Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de Jong & Selçuk = 6 Milyon maaşından kurtulmalıyız acil!

Diyelim ki feghouli 3.5 aldı sezon sonu bi baktık ndiaye takıma olan katkısı feghouliden kat kat fazlası oldu o zaman ne dicez ? Durun bakalım lig başlasın bi görelim futbolcuları o zaman söveriz

Tepki oyuncuya değilki osmanlısporun 350 bin euroya aldığı yıllık 500bin euroya oynattığı adama 9 milyon euro bonservis ve 2.75 milyon euro yıllık ücret vermelerine. ve bu adam 1990 doğumlu.

2014/15 Şampiyonu

------ Melo - Selçuk -----
Yasin - Sneijder - Bruma
---------- Burak -----------

2017/18

-------- Fernando - Badou -------
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
-------------- Gomis ---------------

Bruma oynamamıştı bile ona rağmen olmuştuk.Hamitle,Umutla,Emre Çolakla falan oynamıştık 5 yabancıdan dolayı ama tabi ligin kalitesi çok arttı kuraldan sonra bu da bir gerçek.

Tamam uzatmayin bence, muhasebeyi yonetim yapsin, biz alinan oyuncu kalitesine ve sahada oynanacak olan oyuna bakalim.

Fernando Badou cok iyi ikili

Umarim yarin de Feghouli gelir

Sol kanadi da halletmemiz lazim

Dursun Allahıma havalesin çapsız dursun....

GALATASARAY da HIRSIZZZZ VARRRRRR ....

ünal aysal düşmanlarını piste alalım.kendisi parayı çar çur ediyordu.riva arazisini satıp transfere harcayacaktı Allahtan dursun özbek geldi.rivadan gelen parayla banka borçlarını kapattı parayı gereksiz transferlerle çar çur etmedi!!!

Osmanlı çatırt diye geçirmiş bizim yağlı surata. Bide premier ligden teklif var diye sallıyorlardı, nah var, çalışma izni alacak kadar milli maç bile oynamamış bu topcu

Olm şaka maka Yasin'e hak vermeye başladım o da bu ndiaye kadar oynadı anadolu takımında ben şu ortamda yasinin yerinde olsam isterim 2milyon avro

Seneye UEFA'dan ceza yersek bu Adiler canlı canlı gömülmelidir

Maliyeti niye yapmayalım onh anlamadım. Seneye cezayı yiyince yine ağlayacak olan biziz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

21eba014544bc35796e501ab8aa746cf.jpg

yalnız eksi hk doğruluk payı var

orası futbol cahili kaynıyor

Kanka ısrarla Garry'i yazmasan diyorum?

Yasin'i mi yazıyım kim olacak başka?

Sol bek; Carole, Linnes
Sol açık; Rodrigues, Yasin

FEGHOULİ İLE BERABER TRANSFER BİTTİ.

Sol tarafa brugge'den izquierdo'yu alalim. Hocasiyla arasi iyi degilmis. batacaksak tam batalim .

Son düzenleme:
Yasin'i mi yazıyım kim olacak başka?

Sol bek; Carole, Linnes
Sol açık; Rodrigues, Yasin

FEGHOULİ İLE BERABER TRANSFER BİTTİ.

Niye bitsin birader? Ndiaye'ye 9 veren herkesi alabilecek mali güce sahiptir belirli seviyedeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt