- 27 Ocak 2010
- 139.363
- 105.695
- 5.648
de Jong & Selçuk = 6 Milyon maaşından kurtulmalıyız acil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki feghouli 3.5 aldı sezon sonu bi baktık ndiaye takıma olan katkısı feghouliden kat kat fazlası oldu o zaman ne dicez ? Durun bakalım lig başlasın bi görelim futbolcuları o zaman söveriz
2014/15 Şampiyonu
------ Melo - Selçuk -----
Yasin - Sneijder - Bruma
---------- Burak -----------
2017/18
-------- Fernando - Badou -------
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
-------------- Gomis ---------------
Bekleyip göreceğiz artık.Evet Galatasaray'a fayda saglayacak hicbir meziyeti yok anlarsınız 1 aya kalmaz.
kontraataklarda haldır haldır top sürüp topu son anda ayagından cıkarmaya benzemez büyük takımın 8 numarası olmak.
Ne senin o söylediklerin doğru, ne de bugün açıklanan maliyet. Ayrıca İkisini de o paraya alamassın.Ben burda lemina ya da imbulaya 12-13 verilip alınabilinir dediğimde bana bi sövmediği kalıp dalga geçenler online mı?
Kanka ısrarla Garry'i yazmasan diyorum?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Musa çağıranı alsak daha faydalı olurdu ndiaye neyin nesi sırf zenci diye bir bok sanıp bütün parayı yatırmışlar.Şimdi gidip nasıl solbek alacak bu şerefsizler
Ne senin o söylediklerin doğru, ne de bugün açıklanan maliyet. Ayrıca İkisini de o paraya alamassın.
Yasin'i mi yazıyım kim olacak başka?
Sol bek; Carole, Linnes
Sol açık; Rodrigues, Yasin
FEGHOULİ İLE BERABER TRANSFER BİTTİ.