Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an sol kanattan daha elzem olan sol bek transferidir. Yasin ve Garry sol kanadı idare edebilir bence.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu badou maliyeti olayı tamamen bozdu

Yarın feg filan gelebilir ama bütün sezon bu adamın aldığı konuşulacak kötü oynarsa.

TapaTalK

Juve 12 gibi bir paraya neden versin. İhtiyaçları mı var ? adam parlatır o fiyatın 3 katına satar. Kiralık diyorsan belki. Şunu anlatmaya çalışıyorum. Bugün açıklanan para, senin o gün ki fikirlerini haklı çıkarmıyor.

Doğrudur ancak adı sanı duyulmamış ne çıkacağı belli olmayan 27 yaşındaki adama 9 milyon euro vermektense kendini ispat etmiş oyunculara 12-13-14-15 milyon euro verilebilir isim farketmez lemina yada başkası.

Heralde Badu pazarlığı 3 buçuktan başlattı

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan bu adam bildiğin mahalle berberine gidiyor. Yani oraya giden bir adam nasıl pazarlığı o paralardan başlatır diye düşünüyorum. aklım almıyor. Benle aynı yerde tıraş oluyordu adam. :D Adamın 1.5 e atlaması gerekiyordu. Tabi bizimkiler direkt 2.75 i önüne koydu herhalde

Yalnız Gökçeklere de aşkolsun. Bulmuşlar bizim yağlı öküzü, ellemedik delik bırakmamışlar. Ayıptır. Bir de muhafazakarız diye geçiniyorlar. Günahtır yav...

Bizim kulübün yapısı ilişkileri sayesinde bu ülkede mali olarak zorlanmayacak tek kurumuz..Bu paraların boşa verildiğini ya da komisyon varsa bunların boşa döndüğünü düşünmüyorum..Ligimizde şampiyon ağustos ayında belirlenir..Bu sene Dursun'un son senesi..Seneye aday olmak,projeleri tamamlamak için sportif başarıya ihtiyacı var Dursun'un..Bunları ele alınca 2 sene şampiyon olacağımızı ama Dursun'un bir dönem daha başımızda olacağını düşünüyorum

Gerçi belhanda'nın maliyeti filan da konuşulur kötü giderse
Çünkü insan gibi maaş vermiyo bizim kulüp

TapaTalK

Yasin'i mi yazıyım kim olacak başka?

Sol bek; Carole, Linnes
Sol açık; Rodrigues, Yasin

FEGHOULİ İLE BERABER TRANSFER BİTTİ.
Bir zahmet bitsin bu adamlar yapmasın transfer. Bu maliyetlerle bizde alırız bu adamları. Sol bek kesin gerekli ama kiralık olsa bari.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando gibi Feghouli'nin durumu da aynı West Ham Kulübünden 600 bin euro alacağı var Parayı tahsil edip fesih sözleşmesini imzalayacak

ali naci

Sanırım bu ücretlerin oranları Selçuk un aldığı maaşa göre belirleniyor. Eğer Selçuk a bu kadar veriyorsak buna da şu kadar verelim diye...

Negredo ve Gomisin maliyetleri aynı ama Gomis daha iyi transfer bence çok bir ekstrası yok Lense onlarda az bayılmamıştır ama bizim bu Badou transferine kılıf olmaz

Herşey isim olsaydı her yıl city şampiyon olurdu izleyelim görelim arkadaşlar ondan sonra söveriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt