Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGVPAipVwAAjp1U

DGVPAioVwAAmmlR

Nihayet iyi bir orta sahamiz oldu be.

Mariano ve maiconun menajerleri kafayı duvara vursunlar bu yıllık ücretlerden sonra

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrudur ancak adı sanı duyulmamış ne çıkacağı belli olmayan 27 yaşındaki adama 9 milyon euro vermektense kendini ispat etmiş oyunculara 12-13-14-15 milyon euro verilebilir isim farketmez lemina yada başkası.
Buna kesinlikle katılıyorum.9 buna vereceğime, performansı garanti bir adama 12 verebilirsin. Gördük ki para var ya da yok o paralara çıktılar. Ancak yanlış adam için.

Ulan gidin sol bek sol açık alın. Adamdan SoğutTunus beni. Sahada robocop gibi olmazsa Alnını karışlarım bunun. O paralara ne Topçular gelir komisyoncu dursun

Bu salakoyu gazinoya falan mı götürdüler acaba ankara'da anlaşma imzalarken.

Dursun geçen sene 62 milyon civarında tuttuk maaşları bu sene daha da düşüreceğiz transferlere rağmen diyordu. Nasıl düşürecğiz lan böyle?

Herkes senin yarın feghuli gelecek sözüne güveniyor ben de dahil

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değerli renktaş Ali ben yarın Feghouli gelecek demedim. Bilet almadan da kesin gelecek demem. Sadece rezerve edilmiş iki adet C sınıfı koltuk mevcut gözüküyor. Buda yönetici onaylı rezerve edilmiş.Bilet satış işlemi gerçekleşmemiş. Aksilik falan olur diye de parası verilmemiş. Yani satılmış bir bilet bulunmuyor.

Selamın Aleykum. Hesabım kapatılmışmı artık nolmuş bilmiyorum ama yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt