Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Transfer
Gomis

Bam bam bam​

Acaba psg taraftarı da neymarin maliyetini konusuyormudur? Yıllardır demiyormuyuz ayni mevkiye 3 4 transfer yapacağına 1 tane sağlam transfer yap diye işte yapılıyor daha bu Sezon gecmiste sag bek için harcanan parayi ve buna rağmen oynayan oyuncunun neden sabri olduğu tartisiliyordu ve tarik veysel lines cavanda ya verilen bonservis ve maaşlar ortada bırakın ne verildiğini gelen oyuncuların kalitesini konusalim tartışalım bu adam bu para etmez yerine bu adam bizim formayı giymeye layık değil diye tartisalim

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci Küçük: Fernando gibi Feghouli'nin durumları aynı
West Ham'dan 600 bin euro alacağını tahsil edip sözleşmeyi fesih edecek.

Değerli renktaş Ali ben yarın Feghouli gelecek demedim. Bilet almadan da kesin gelecek demem. Sadece rezerve edilmiş iki adet C sınıfı koltuk mevcut gözüküyor. Buda yönetici onaylı rezerve edilmiş.Bilet satış işlemi gerçekleşmemiş. Aksilik falan olur diye de parası verilmemiş. Yani satılmış bir bilet bulunmuyor.

Ama feghouli adina rezerve edilmis dogru mu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

........................Muslera........................

...Mariano..Maicon..Serdar..Linnes...

.......Fernando...F. Melo...B. Ndiaye......

........................Belhanda.....................

............Fhegouli.............Gomis...........

TD ; Fatih TERİM

YEDEKLER ; Eray Işçan, Selçuk İnan, R. Donk, Yasin Öztekin, Ahmet Çalık, Carole, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Tarık Çamdal, Konate

Ndiaye'ye 8 9 veren west ham 1 aydir feg e 600b veremiyor :)

Sanane arkadasim istedigim gibi tepki veririm, kibarligimi bozmuyorum diye bokunu cikarmayin , sen kimsin de benim tepkimin derecesine karar vereceksin.
Bu anlaşma kızılacak bir anlaşma değil, onun cok ötesinde gülünecek, dalga gecilecek bir anlaşma.

Galatasaraylıların forumunda Galatasaraylıları tahrik edecek şekilde yazamazsın, milletin siniri tepesindeyken ergen ergen "ahahahahah" tarzı gerzekçe mesajlar atamazsın. Burası forum birader, istediğin gibi tepki veremezsin. Yazdığını çizdiğini ölçüp biçeceksin, edebinle yazacaksın, kendi dandik egonu rahatlatmak için burada ezik ezik provokasyon peşinde koşmayacaksın.

Kim olduğumu merak ediyorsan ve İstanbul'da ikamet ediyorsan özelden yaz, tanışırız.

Senin o "Galatasaray'a çakacaklar" terbiyesizliğinden sonra burada insanlar senin haysiyetini ayaklar altına alan ağır laflar ettiğinde bile utanmadan sıkılmadan burada yazmaya devam ettin, sana türlü hakareti eden üyelere de gıkını çıkartamadın. Ben seni hakaret vs. etmeden insan gibi ikaz ettim ama senin anladığın farklı görünüşe göre.

Sol bek filan alınmamalı

Linnes- Carole filan bir şekilde idare eder orayı

Stoper daha elzem

Maicon'un yanına stoper yok takımda

Serdar yolda yürürken sakatlanıyor

Ahmet desen büyük hayalkırıklığı oldu şimdilik

Böylesine muazzam bir kadro kuruyoruz ama sol bekler Carole ile Linnes hocada Tudor olursa ağır soverim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk 3 de jong 2.5 tarık 1.3 donk 1.5 cavanda 800 sinan 600 şunları yollayın maaş açılsın

Gomis ve Negredo. İkiside EPL' de hiçbir şey yapamadı. Burada ise benim düşüncem, oturmuş takım hüviyetinden ötürü Negredo'nun daha fazla katkı verebileceği. Tabi Terim gelir, bir de sol alırlar, o zaman işler değişir.

Acaba psg taraftarı da neymarin maliyetini konusuyormudur? Yıllardır demiyormuyuz ayni mevkiye 3 4 transfer yapacağına 1 tane sağlam transfer yap diye işte yapılıyor daha bu Sezon gecmiste sag bek için harcanan parayi ve buna rağmen oynayan oyuncunun neden sabri olduğu tartisiliyordu ve tarik veysel lines cavanda ya verilen bonservis ve maaşlar ortada bırakın ne verildiğini gelen oyuncuların kalitesini konusalim tartışalım bu adam bu para etmez yerine bu adam bizim formayı giymeye layık değil diye tartisalim

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük takım forması giymemiş burda ne yapacağı belirsiz bi transfer
Kapalı kutu
Risk
Maliyet üzerinden vurulacaktır hep

TapaTalK

Değerli renktaş Ali ben yarın Feghouli gelecek demedim. Bilet almadan da kesin gelecek demem. Sadece rezerve edilmiş iki adet C sınıfı koltuk mevcut gözüküyor. Buda yönetici onaylı rezerve edilmiş.Bilet satış işlemi gerçekleşmemiş. Aksilik falan olur diye de parası verilmemiş. Yani satılmış bir bilet bulunmuyor.

Ya abi napıyon bunu önceden yazsaydın. Boş yere heyecan yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt