Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar para gomduk, sampiyon olamazsak fena girecek. Sampiyon olursak bir sekilde geri donusu olacak bu maliyetin.

Neye göre? İspanyada oynadığı dönemler olsa belki. Negredo İngiltere'de sürünürken Gomis geçen yıl gol krallığına oynuyordu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem genel yetenek olarak, hem de kariyer olarak Negredo ağır basar. Dur bakalım daha henüz ücreti açıklanmadı. Maliyeti Gomis'ten daha az olacaksa eğer sen o zaman seyret cümbüşü.

11390293_10204308516219217_6006943606010496965_n.webp
Uzun yıllardır yaptığım bu işte fotoğraf çekildiğim tek isim Zlatan İbrahimovic'dir. Başka hiç kimse ile çekinmedim. Bu adama ayrı bir sevgim olduğundan dolayı onunla çekilmiştim.Foto da ki benim değerli arkadaşlarım. :)

Buna kesinlikle katılıyorum.9 buna vereceğime, performansı garanti bir adama 12 verebilirsin. Gördük ki para var ya da yok o paralara çıktılar. Ancak yanlış adam için.

Üşenmedim araştırdım.
Marco benassi Torino 9.5 milyon euro 22 yaşında
Maximilian Arnold wolfsburg 10 milyon euro 23 yaşında
Viladimir Darida Hertha Berlin 10 milyon euro 26 yaşında
Didier Ndong Sunderland 10 milyon euro 23 yaşında
Alfred duncan Sassuolo 8.5 milyon euro 24 yaşında
Jakub Jankto Udinese 8 milyon euro 21 yaşında
Fred Shaktar Donetsk 8 milyon euro 24 yaşında
Seko Fofana Udinese 7.5 milyon euro 22 yaşında
Bruno Fernandes Sporting lizbon 7.5 milyon euro 22 yaşında

Daha bir sürü oyuncu var böyle transfermarkt ta dünyanın en mal adamı olsan hiç futbol bilmesen hatta topunu bile bilmesen böyle bir liste yapıp hepsiyle görüşsen illaki kulüplerin biri satar oyuncu zaten adama 2.75 yıllık kemiksiz para vercem dedinmi akşamında atlar gelir uçağa.

Eray İşcan 260.000 €
Koray Günter 1.000.000 €
Hakan Balta 1.250.000 €
Luis Cavanda 875.000 €
Tarık Çamdal 1.498.000 €
Nigel de Jong 2.500.000 €
Ryan Donk 1.500.000 €
Umut Gündoğan 460.000 €
Endoğan Adili 300.000 €
Emrah Başsan 450.000 €

Sorun Ndiaye degil aslinda sorun cöp bile olamayacak oyunculara 11 milyon euronun gitmesi.

Ulan madem rivanin parasini yemeye kararlisiniz bari Mangala+J.Costa+Gaitan'i alip ustune Terim'i getirin en azindan arkamiza yaslanir 2-3 sene rahat rahat mac izleriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canim sıkıldı FIFA yi açtim transferleri yaptim iste Maicon hariç nedense oyunda yok. Herthaya karsi oynayayim dedim. 90 dakika güzel oynadik iyi pozisyonlara girdik Gomis ilk golünü atti ikincisi Marianodan geldi. 88. dakikada sol kanattan 2-1i yedik ve maç bitimine dogru Iyi titredik. Badou nun kondisyonu 90 dakikaya dayanamadi. Fernando cok güzel oynadi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

fb gibi yapacaksın şeffaf olmayacaksın..Böyle bir anlaşma yapılması lazım kap ile..Nasıl olur bilmiyorum Ndiaye Galatasaray'da de geç abi

Bu Dursun'a çok kızdım, kiziyorum ama faydalı işlerde yaptı, yapıyor.

Sabri, Semih, Chedjue, Cenk gibi adamlardan kurtulduk. Selcuk, De Jong, Donk, Sinan, Carol, H.Balta gibi gereksizlerden de minimum zararla kurtulursak Dursun'u affederim.

Suan kadroda bulunan oyunculara ne kadar maas oduyoruz biri yazabilirmi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bide dursunu savunan tipler var, ulan bari saklaninda sesiniz cikmasin, bu rezaletten sonra hala savunacak kadar beyinsizlesmis olamazsiniz.

[FONT=&quot]Fatih İşbecer: "Galatasaray fakirleşirken, bazı insanlar zenginleşmiş." (9.12.2015)

Bu durum hala devam ediyor

Bu kulüp satılmalı arkadaş...

Kulübün sahibi kendisini soyamayacağına göre en doğru yol bu

Liseci piçler yüzünden bu kulüp hep borç batağında olur, küçük olsun bizim olsun derler kulüp büyümesin diye her şeyi yaparlar

Nefret ediyorum GS lisesinden en sonunda büyük bir kalabalık bu lisecilerin anasını sevecek başka çaresi yok bu işin[/FONT]

Hadi kaldı 3 çöp stoper sol bek sol kanat hadi dursun paralar akıppp duruuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt