Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İptal olmayan gün var mı ? Ben o adamın geleceginden harbi harbi şüpheliyim o adam gelmesin bunca transferin hiç bir anlamı yok çünkü kanatlar rezalet

Aynen, Feghouli gelmezse transferler bir işe yaramaz. Kanat yok kanat. Beşiktaş 2 senedir kanatlardan kazanıyor zaten.

Riva da Florya da Galatasaray adası da yetmez bu harcamalara borcu indirecez dediler 2 katına çıkarıp öyle gidecekler herhalde

Fb taraftarı Aykuta saldırmaya başlamış. Hemde bayağı ağır sallıyorlar Aykuta. :D

Feghouli gelmezse Visca'ya ne dersiniz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra kimi alıyoruz deseler inanırım herkes sıraya girmiştir bize oyuncu satmak için

Cengiz başakta muhtemelen 400-500 bin falan alıyordu..Şimdi baktım Roma'da 2.4 milyona anlaşmış..Sizin mantığınıza göre Roma yıllık 300 bin verse Cengiz zaten gidecek..Ee bu roma aptal mı 2.4 verdi

beyler ayık olun bu dursun kulübü batırmak için getirilmiş parazitten başka birşey değil. bu transfere verilen bonservis ve yıllık ücret resmen kulübü sabote etmektir. bu olduğu sürece ve bu taraftar uyuduğu sürece kulüp batmaktan öteye gitmez. bu komisyonları kim yiyor kim sömürüyor bu kulübün bu taraftarın parasını allah çoluğunudan çocuğundan çıkarsın
Ben bunu geldiğinin 2. ayında söyledim burada sorumlu dursun falan da değil o gk olacak hırsızlar ordusu.

Vallahi ileri görüşlü muyum bilemiyorum ama 2-3 ay önce umarım daha beter oluruz kulüp satılmak zorunda kalır dedim koşar adım oraya gidiyoruz. Liseli tilkilerin cirit attığı bir galatasaraydansa böcek yiyen adamlarin yonettigi Galatasaray'ı tutarim daha iyi adamlar en azından para yiyelim şu adamdan demezler onlarin oyuncusu ve parası olduğundan yararlanıp gelir üretmeye çalışır.

Muslera-XXX
Mariano-Linnes
Maicon-XXX-Serdar-Ahmet
XXX-Carole
Fernando-Ndiaye-Tolga-Selçuk
Feghouli-Belhanda-XXX-Rodrigues-Yasin-Sinan
Gomis-Eren

Durum bu. Stoper, sol bek, sol kanat ve bir yedek kaleci alsalar hepsi tamam görünüyor.

Linnes, Serdar, Ahmet, Carole, Tolga, Selcuk, Rodrigues, Yasin, Sinan ve Eren'e gelecek herhangi bir teklif kabul edilip gönderilebilir.

Bu oyuncularin menajerlerini cagirip teklif gelmesi halinde zorluk cikarmayacagimizi bildirmemiz lazim. Hatta kulüp arasalar bile olur.

Sinan'a 4 milyon euroluk teklif varsa derhal gönderilmeli. Selcuk keza kankasinin yanina gönderilmeli. Bunlarin yerine daha ucuz ve daha iyi adamlar alinir.

4d659d23fcdcc3a1f67a73b00d1ceab2.jpg

Yıllık 17 milyona biter bu iş. Patlat bombayı başganım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

scofield‏ @sco1905 34 sn.

Bonservis geliri: 20.6m€
Bonservis gideri: 37.5m€
Gidenlerin maaşı: 15.7m€
Gelenlerin maaşı: 13.9m€

Kar/zarar durumu: -15.1m€

Bu sene localar yeniden kiralanıyor. Ordan gelen paraları harcıyordur ki baya iyi para geliyor oradan. 3 senelik satılıyordu galiba localar yanlış hatırlamıyorsam.

Cengiz başakta muhtemelen 400-500 bin falan alıyordu..Şimdi baktım Roma'da 2.4 milyona anlaşmış..Sizin mantığınıza göre Roma yıllık 300 bin verse Cengiz zaten gidecek..Ee bu roma aptal mı 2.4 verdi
O adam saf bir genç yetenek. İki isim ve transferleri çok çok alakasız. Badou 27 yaşında ve kariyerinde bu paranın çeyreğine bile oynamamış bir adam. Cengiz daha çok genç ve geleceği çok parlak.

Riva dışında hiçbir kaynak karşılayamaz bu transferleri. Yemeyin bizi localar falan. Kulübün öz kaynağını kendi çıkarı için kullanıyor işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence romayla bizi kıyaslama adamların şu anda +20 milyon euro transferde karı var.Biz rivayı satıp batmaktan kurtulduk derken tam batacağız.

Muslera-XXX
Mariano-Linnes
Maicon-XXX-Serdar-Ahmet
XXX-Carole
Fernando-Ndiaye-Tolga-Selçuk
Feghouli-Belhanda-XXX-Rodrigues-Yasin-Sinan
Gomis-Eren

Durum bu. Stoper, sol bek, sol kanat ve bir yedek kaleci alsalar hepsi tamam görünüyor.

Linnes, Serdar, Ahmet, Carole, Tolga, Selcuk, Rodrigues, Yasin, Sinan ve Eren'e gelecek herhangi bir teklif kabul edilip gönderilebilir.

Bu oyuncularin menajerlerini cagirip teklif gelmesi halinde zorluk cikarmayacagimizi bildirmemiz lazim. Hatta kulüp arasalar bile olur.

Sinan'a 4 milyon euroluk teklif varsa derhal gönderilmeli. Selcuk keza kankasinin yanina gönderilmeli. Bunlarin yerine daha ucuz ve daha iyi adamlar alinir.
Serdar ve Ahmet ten alacağamız katkı koca bir sıfır rakamla 0
Yazık cidden birisi kronik sakat
Birisi tonton hımbılın teki
Ve biz bunlara 7m.bonservis verdiler
Emeği geçen herkesin abv

2 oyuncunun potansiyeli aynı değil. Cengiz'in geleceği daha parlak. Ayrıca maaşı da daha düşük görüldüğü gibi. Bunun vergisi, algısı da var ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt