Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery yi getirilmeliyiz ihtimali varsa. Günlük başarı hedef için gerekli onun kalitesi tecrübesi ve kazanma ruhuna.
Sağda feg solda ribery......
TIR gibi geçelim bu ligin üzerinden

9 milyona Badou'dan daha iyilerini alırdık

alamazdık,gercekci olun biraz bende kızıyorum ama basit bir örnek vereyim

cok begendigimiz amartey hicbisey ıspatlamadan kopenhagtan leicister citye 7 milyon pounda gitti varın siz düsünün piyasayı

yani öyle leminaları imbulaları asamoah gibi adamları 15 netten asagıya alamazsınız hayal kurmayın

Ilgaz Çınar: "Galatasaray'da açlık sınırı 2 M €. Başkana 500 B € alan Tolga neden 2 M € alıyor diye sorduk o Almanya'da yetişti falan dedi." Mal herif

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük takım forması giymemiş burda ne yapacağı belirsiz bi transfer
Kapalı kutu
Risk
Maliyet üzerinden vurulacaktır hep

TapaTalK
Vanporsinin ne vereceği belli olduğu için 4.9 verdiler....

yaklaşık 25m yakin oyuncu satisimiz var bu sezon takımın para edebilecek neredeyse bütün oyuncuları satıldı yeni takım kurmak için bir 25m da ek bütçe koymalari normal asil anormal olan durum bizleri vasat oyunculara 1.5 -2 m verip yıldız statüsünde yansitmalari ve bizim de bu durumu yememiz örnek mi tarik lines tolga cavanda eren dyong rodrigues asıl bu oyuncular fahiş fiyat verildi

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atiba: 1m €
Quaresma: 2,1m €
Kucka: 2,2m €
Talisca: 2,5m €

NDİAYE: 2,7 milyon €

Buyurun bu transferde siz iyi niyet arayın...

Maasin bi kısmı dursuna yatiyo herald

Hem genel yetenek olarak, hem de kariyer olarak Negredo ağır basar. Dur bakalım daha henüz ücreti açıklanmadı. Maliyeti Gomis'ten daha az olacaksa eğer sen o zaman seyret cümbüşü.

Negredo 5 senedir piyasada yok. Nasıl ağır basıyormuş anlamadım. Birde Gomis karakterli oyuncu. tam profesyonel. Antremendan kaytarmayan , görevini en iyi şekilde yapan, takım içinde aykırılıkları olmayan birisi. G.Sarayda iyi işler yapacağına eminim.

Vanporsinin ne vereceği belli olduğu için 4.9 verdiler....

yaklaşık 25m yakin oyuncu satisimiz var bu sezon takımın para edebilecek neredeyse bütün oyuncuları satıldı yeni takım kurmak için bir 25m da ek bütçe koymalari normal asil anormal olan durum bizleri vasat oyunculara 1.5 -2 m verip yıldız statüsünde yansitmalari ve bizim de bu durumu yememiz örnek mi tarik lines tolga cavanda eren dyong rodrigues asıl bu oyuncular fahiş fiyat verildi

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Van persie örneği hiç olmamış
Adam bi yıldız
Kendini kanıtlamış bi yıldız yahu :)

Ben sırf maliyet konusmak istemiyorum aslında inşallah başarılı olur ama sanıyorum ki bu paraların altında ezilecek
İnşallah başarılı olup konuşturmaz kimseyi

TapaTalK

ndiaye iyi oynayıb maaşını artırmak peşine düşmeyecek artık çünkü en üst limitten para alıyor avrupaya gitmeyede çalışmaz yaşı genç değil dünyanın parasını alıyor sonra bu adamları niye satamıyoruz diye ağlıyorlar satamazsın tabiki

Bu adam normal değil. Tıbbi açıdan diyorum. Gerçekten sorunları olması lazım. Tamamen ibretlik bir adam. Kimin ahını aldık lan.
bence normal. Adamin amaç kulubu batirmak zaten bundan daha iyisini kimse yapamaz ışinde profesyonel
Bu adamdaki algı yönetimi, yalan söyleme becerisi hicbir kimsede yok dünyada

Eskiden benim bildiğim galiba Lincoln zamanları sadece bonservis açıklıyorduk..Kimse para konuşmuyordu..Yeni transfer olunca herkes oyuncunun videosunu falan koyardı..Resimler falan bulunurdu..Güzel zamanlarmış forum adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt