Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou Mariano ve Maicondan fazla para alacak ne yapmış mesela ben anlamıyorum

Alper kardeşim bende onu diyorum yıldız diye gelen adam 4.9 alması normal ama fenere ne verdiğine geldiği zaman 1m bile çok yani transferler sadece isme göre yapilmaz yapılsaydi 18 yasindaki buruma 13 almak ahmaklik olurdu veya 20 pogbayi porsiyi orneklemem tamamen bunu açıklamak icindi

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ve ısrarla Sinan'ı yollamıyolar ulan batacaz gerizekalılar talibi olanları yollayın gitsin neyi bekliyosunuz

Şampiyon olunca TFF'den gelen parayı ve şampiyonlar Ligi ayak bastı parasını bilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bız diyoruz ki adamlara olur maaşı ver ama performansını bonusu ekle adamlar gelmis fener şunu veriyor beşiktaş bunu veriyor lig başlasın şunun ne kadar vereceğini nereden biliyorsun.
Lan 2.75 milyon euroyu alan anadolu futbolcusu olsam sokarım futboluna 4 sene göndermeler derim. Niye kasacagim biri aciklasin 5 kat maaş alacaksın sıçrama yapip Bruma gibi performans amacın olamaz. Yaşta 27 son 2 vurgundan biri.
19 yaşındaki dunya klasinda yetenekli oyuncuya ver bişey diyeni cumle alem ellesinler.
Sonra Aysal suna bunu verdi battık, ama Tolga 2 milyon euro alıyor diye giriliyor. Ya kış kardeşim tolganin 2 milyon alması ne kadar yanlissa bu da ayni derecede yanlis

Moderatör tarafında düzenlendi:
987f648477146b58bcff416445a867e0.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Dursun Özbek : Hesap ne kadar usta ?
Usta : 50 TL , siz 5,5 katı 275 TL verin yeter

Arkadaşlar hatırlayın, zamanında çingene pazarlığı yapcaz diye ne oyuncular kaçırdık burda isyan ettik. Fb elimizden Alperi aldı, Okanı bjk, emreyi fb..... bu şekilde uzarr gider. İsimlerin bazıları patlamış olabilir. Fb basıyodu parayı alıyordu elimizden. Yahu büyük kulübüz biz veririz parasını alırız nokta. Tamam Badu maliyetli olabilir ama şuanki piyasa hakkaten yüksek. Yeter artık oyuncularımıza destek olalım şu kurulan kadroyu şampiyon yapalım hepberaber. Paramız var alıyoruz arkadaş çatlasın patlasın kuşlar. Bu yazıyı dursunu savunmak için yazmıyorum armamızı taşıyacak olan oyuncumuz için yazıyorum.

Bu transferlerden Belhanda olmayip Sneijder kalsaydi , Ndiaye de alinmayip yerine bonservisi ile 24 yasindaki imbula 15 milyona alinsaydi bonservislere 4 milyon az harcayacaktik ve orta saha Belhanda-ndiaye-Fernando yerine Sneijder-Fernando-Imbula orta sahasina sahip olacaktik!!

ABV dursun!!

scout ekibi de bi ise yaramiyor

Ndiaye kalacaksa bu paralara

Jong 2.5
Selcuk 2.9
Donk 1.8

Kesinlikle gitmeli

Bide yedekte oturacak Tolga var 2 milyona, selcuk gitmezse en az 2 tanesi yedekte oturacak 5 6milyonluk hic bi katkisi olmiyan yedekler

biz ndiaye 7,5 verdik batiyoruz derken, elalem 220 mio^!!!!! Bir topcu icin veriyor.. Adaletini öpsünler dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt