Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jong, Donk ve Selcuuk gitmeli

Bu transferi aciklamanin tek yolu, Selcuk'u gondermek olur, zaten gitmek istiyormus.

Tas gibi oyuncular almisiz hala muhasebe derdindesiniz

Biri de cikip demiyor ki nihayet iyi orta saha oyunculari aldik onunuze bakalim diye

Yonetim maliyetlerle ilgilensin, biz oynanacak olan oyuna bakalim

Iyi kadro kuruluyor + Feg, sol bek ve sol kanat gelirse show baslayabilir

Selçuk'tan kurtulursak Ndiaye'nin maaşı biraz olsun tolere edilebilir

Terimi hic sevmedigim halde bu kadar gelsin diye istedigim bir dönem hic olmamıstı,okadar vahim durumdayız bence.

Kulübü Araplara veya Çinlilere satıp bu konuya elinde puroyla gireceksin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hayalim o zaten.. Ruslar yada Katar li is adami takimi alsa. Rahat rahat futbol izlemek istiyorum abi. En iyi oyuncular bizde olsun, en pahali transferleri biz yapalim istiyorum

02f0c00a800a0c8d73960b4194b5a2d8.jpg

Bence Melo bir zamanlar Necati Ateşin getirildiği gibi getirilip böyle bir dönemde takıma Abilik yapıp enerji katması için lazım. Yaş Problemi olabilir ama her maç 90 dakika oynasın demiyoruz. Ama bu sezon bu Takımda Melo olursa çok şey değişir.

Yalnız Negredo'ya yıllık 4 milyon 200 bin Euro mu ödenecekmiş? Tövbe estağfurullah! Tövbe estağfurullah!

Osman Altunterim

hayalim o zaten.. Ruslar yada Katar li is adami takimi alsa. Rahat rahat futbol izlemek istiyorum abi. En iyi oyuncular bizde olsun, en pahali transferleri biz yapalim istiyorum

Galatasaray gibi inanılmaz potansiyelli bir markayı almak için sıraya dizilirler ama Liseli ihtiyarlar ganimeti yemek dururken niye satsınlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli nin bugün gelecegini Levent abimiz söyledi zaten, digerleri hepsi yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt