Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray, Balta, Donk, Cavanda, De Jong, Selçuk, Umut, Erdoğan, Emrah giderse ve yerlerine 1 stoper, 1 sol bek 1 yedek ortasaha ve 1 sol açık gelse başa baş olur mu maaşları ile beraber?

İ. Melih çatır çutur yer şimdi o 9 milyon avroyu oh ne ala memleket :) Şu taraftar hala daha 7'den 70'e ayaklanmıyor ise her şey müstahak kimse ağlamasın.

Ilgaz Çınar : Galatasaray yönetimi Neymar için masaya otursa pazarlık 400'e biterdi.
Adam program başından beri sokuyor. Bütün gece durmayacak gibi :D

02f0c00a800a0c8d73960b4194b5a2d8.jpg
Slim fit ceketinden belli Aysal başkanın vizyonu
Üşüyoruz başkan..

Tas gibi oyuncular almisiz hala muhasebe derdindesiniz

Biri de cikip demiyor ki nihayet iyi orta saha oyunculari aldik onunuze bakalim diye

Yonetim maliyetlerle ilgilensin, biz oynanacak olan oyuna bakalim

Iyi kadro kuruluyor + Feg, sol bek ve sol kanat gelirse show baslayabilir
1 sene sonra ffp cezası alınca ama dursun kulübü batırdı diye ağlarız . adam gibi transfer yapmıyacaksa hiç yapmasın transfer yapacaz diye türkiyenin en büyük kulübünü batıracak turşu başlarım transferine. sanki turşunun babasının parası önüne gelene saçıyor beyin yoksunu

Tas gibi oyuncular almisiz hala muhasebe derdindesiniz

Biri de cikip demiyor ki nihayet iyi orta saha oyunculari aldik onunuze bakalim diye

Yonetim maliyetlerle ilgilensin, biz oynanacak olan oyuna bakalim

Iyi kadro kuruluyor + Feg, sol bek ve sol kanat gelirse show baslayabilir

Tas gibi oyuncu mu? Sanane isteyen istedigi futbolcunun muhasebesini yapabilir.

Millet keyfinden yapmiyor bunlari, kulübünü düsündügü icin yapiyor.

Kime laf anlatiyorum ki, Dursun'un borc ödedigini düsünen biriyle konusacagima duvara konusayim daha mantikli.

genç kapasiteli falan diye tolga ciğerci eren derdiyok carole ve sinan gümüşü süsleyip acilen satmak zorundayız.tabi diğer çöpleri de

DGVOCjpUMAEqfqg

1 ay once orta sahaya ManCity'den Fernando alinacak diyen olsaydi yaw he he derdim.

Oyun tarzi melo'yu andiriyor, yanina oyunu iki yonlu oynayan Badou, umarim basarili olurlar.

O adam saf bir genç yetenek. İki isim ve transferleri çok çok alakasız. Badou 27 yaşında ve kariyerinde bu paranın çeyreğine bile oynamamış bir adam. Cengiz daha çok genç ve geleceği çok parlak.
adam aksini demiyor zaten cengiZ 1 milyona romada oynarmıydı oynamazmıy dı diyor.

20633334_1952494421675365_5978434394010943488_n.jpg

Aradaki fark minimum seviyede. Hep ilk 11 oyunculari alindi. Kimsenin battigi falan yok. Su kalan 3 ilk 11 oyuncusunu da alirsak tertemiz bir ilk 11'imiz olacak. Ideal olan gidecek cöplerden de 10-11 milyon euro gibi bir rakamin kasada kalmasidir. Maliyetlerin bir kismini biz ödesek bile 6-7 falan kasada kalir, o parayla da 2 tane oyuncu alinir. 3. oyuncuyu da artik bir sekilde hallederiz. Batma durumu yok maaslardan. Bonservisler yüksek görünebilir ama sen 3 sezon icin ilk 11'ini kuruyorsun ve bu da normaldir.

ankara belediyesi metro icin yeni vagonlar alacak diyorlardı parada cıkmıs oldu böylece

Ndiayenin 2.75 almasına alıştım ben demin daha bi sinirliydim hadi transfere devamm başkannn

Fernando-Badou-Belhanda ile yıllar sonra güzel top oynarız ama bizi şampiyon yapacak winnerlık olur mu emin değilim

ılgaz forumdan öğrenmiştir yarın geleceğini

Lens i almışlar bence çok çok iyi transfer valla helal olsun beşiktaşa şov yapar lens ama Feghouli kağıt üstünde daha iyi sol kanada ribery gelse(imkansız bence) üstün bir hücum hattı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt