Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dursun ne diyeyim ki sana. Tolga gibi bir kazmaya 2 m maaş verdiğin için gelen her adam haliyle ondan fazla istiyor. 2.75 nedir olum? Adamın ilk kötü performansında şerefli medya direk Badou ya saldıracak. Yemin ederim yatacak yerin yok dursun

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet sol bek stoper bakmaya baslayalim, Konate'yi bitirip Imparatorla goruselim

Ha bir de Lucas Moura icin adimlar atilmaya baslansin. PSG aranip "Neymar h.o" densin

Kaç para istersin diye sorsalar Ndiaye: "2m Euro" derdi pazarlık payını da düşünüp.

Herhalde bunlar "2,5m Euro yeter mi?" diyorlar. Topçu da 3m Euro diyor. 2,7m Euro'ya anlaşınca kendilerini başarılı zannediyorlar.

Bu yatırım Tudor'a yada herhangi bir kapalı kutu hocaya emanet edilmemeli

Terim gelsin kenetler ve şampiyon oluruz bu kadroyla

Şampiyonluk+CL geliri gelirse, kombine satışlarıyla falan yine bir nebze bu kadar harcamayı dengeleriz belki

Şampiyon olmak zorundayız artık. Terim gelmeli. Mehmet Özbek denen denyo başlattırmasın aklını başına toplasın sen kimsinde Terim'i istemiyorsun komisyoncu köpek

İtiraf etmek gerekirse Selçuk'un gidişine yapılan birçok transferden fazla sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar neden sınırlendınız

maç başı ya da puan başılar hariç ve fernando,feghouli hariç maaş bütçesi hesabı yaptım arkadaşlar Tudor'un maaşı ile falan beraber 44m civarı maaş veriyoruz...bunun içinde Cavanda,De Jong,Selçuk,Tarık,Donk gibi çöpler de var yani bunlardan kurtulursak öyle sandığım kadar vahim durum yokmuş
Eee geçen sene nasıl 64 milyon civarıydı maaş tablosu benmi yanlış hatırlıyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eliseu ismi cok mantikli, Brezilyali savunmacilarimizlan iyi anlasacaktir

Dusuk maliyetle kisa donemde dusunulmeli

Böyle bir Ortamda duyumcu olmaya gerek yok. Bu iş artık Siyaset işi oldu. TERİM mecburen gelicek. Ayrıca Galatasarayı sevenlerin yarısından çoğu hep Terim'in başarıları sayesinde Galatasarayı sevdi. Böyle bi dönemde kalkıp Terim'i istememek ne kadar ahmakça? Elin 3 senelik 4 senelik topçularına sonuna kadar ahde vefa varda... O, gözden düşüp Ülkeye gelenleri tekrar Kral yapan, bu Koca Camia'ya muhteşem Zaferler yaşatan Terime mi ahde vefa yok? Siz bence gidip bir bardak bi soğuk su için.

Gomis'in performansı bile düştü gibi
Hocadan kaynaklı bi durum mu diye söylemeden geçemeyeceğim

TapaTalK
kesinlikle hoca kaynaklı bu adam futbolcunun verimi yükselten değil düşüren biri. terim gelirse takımdaki biçok adamın performansı şaşırtıcı şekilde artacak bugün beğenmediğimiz linnes,eren bile katkı vermeye başlayabilir

Sol taraf için de cimrilik yapmayın bari maliyeti geçtim Galatasaray izlemek istiyorum bu kadar para saçıp carole yasin izlemeyelim

Stopere Mangala'yı, kanata da Nasri, Kono veya Nani'yi alacaksın. Madem böyle kadro kuruyorsun legoyu yarım bırakma. Sol bek konusunda bir fikrim yok, pek sol bek yok piyasada. Clichy'i kaptırmak kötü oldu

Harbi yav 15 milyon euro diyorlardı mangala için kendinede 4-5 atarız hem sol bek hem sol stoper oynuyor.Batıyoruz zaten silindir gibi geçelim bari tinercilerle şikecilerin üstünden en son adayı satarız kaç para gelirse artık ordan borçları kapatmaya çalışırız.

Gerekli 3 bölgeye takviye yapıp FT'i getirmek=Şampiyonluk

Bunları yaptığımız zaman ortada ne BjK kalır ne Başak

Misal Tolga Ciğerci 700 bin euro falan olsa pek göze batmazdı iyi rotasyon oyuncusu falan derdik belki

Ama 2 m € çok göze batıyor. Oyuncuda gereksiz baskı ve beklenti karşısında sıkıntı yaşıyor

Ndiaye 1.5 m € falan alsa 2 sene sonra çok daha iyisi gelse bile rotasyonda rahatça olurdu ve canavar gibi rotasyon olurdu

Ama 2,75 ödeyerek bu durumu da mahvettiler tam bir şeref yoksunu bunlar

Ben bunları mallık olarak değil soygun olarak değerlendiriyorum yine birileri cukkalıyor Galatasaray'ın paralarını malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt