Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bfb7a3c8c80defcceaa37d270304d300.png

TD: Imparatore

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl olsa sadece ligde mücadele ediyoruz gönder selçuk'u 8 numara alternatifini atalay yap

tolga ciğerci'den beri maaşlar aldı başını gidiyor, çitanın anasını belledi kazma.

acaba selcugu yollucazda ondan mı bu kadar yuksek para verdık bu herıfe

Bu Paralara
-Emre Mor
-Cengiz
-Yusuf Yazıcı alınırdı. 10 sene kafan rahat olurdu. Bruma yıda elinde tutardın. Bu 4 dört adam 10 sene ligi domine ederdi. Haksızsam haksızsın diyin.
Cengiz ve Yusuf un maliyeti sadece bonservis olarak min 25mye mal olurdu
Çok çok zor transferler ts Başkanı resmi teklif geldi yurtdışından dedi
1 senede daha parlatıp satma derdindeler en az 15 isterler

madem delik açıldı ve git gide buyuyor adam akıllı bi td gelse.illa terim olacak diye bişey yok
ancak çok daha ıyısını bu hanzolar nereden bulup getirecek onuda bılemıyorum

Vallah bende yönetici olsam belki 3-5 kuruş komisyon cukkalaya bilirdim, ama bu ne anasını seveyim milletin gözüne soka soka komisyon indirmek

İyi geceler arkadaşlar.

Biraz sonradan müdahil olabildim konuya, artık hayırlı olsun diyebiliyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor ama bu 2.75 maaşı neye göre hesaplıyorlar merak ediyorum. Yani ortada ciddi bir teklif olması lazım, başka bir takım o rakamlara çıkmış olmalı ki biz de bu kadar yüksek yıllık vermeye razı olmuşuz diyorum. Başka da mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma. Bonservisten de iyi çakmışlar şaka maka. Orada da yine üstte yazdığım gibi bir durum olmalı ama bonservis zaten bizim kulübe çok koymaz, yıllık ücretler daha büyük sıkıntı. Neyse hayırlı olsun karşılığını versin, çıksın hayvan gibi oynasın kimsenin de para muhabbeti yapmasına gerek kalmasın inşallah.

madem delik açıldı ve git gide buyuyor adam akıllı bi td gelse.illa terim olacak diye bişey yok
ancak çok daha ıyısını bu hanzolar nereden bulup getirecek onuda bılemıyorum

Puel gelir bence. Blanc, Tuchel gibi adamlar kolay gelmez ama şu an Terim dışında gelebilecek tek hoca Puel gibi görünüyor. Var mı aklına gelen başka isim reis?

O değilde Fernando-Ndiaye ikilisi uyum sağlarsa Melo-Selçuk'un ilk sezonundan daha iyi olabilir.

Fernando'nun müdahaleleri Melo'ya göre daha hızlı ama sertliği biraz daha az. Melo'nun uzun paslarına hayrandım, Fernando hem uzun hem kısa çok isabetli pasları var.

Ndiaye'nin ise hem hücum hem defans bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Dikine topla çok süratli. Rakip defanslar için çok büyük tehlike yaratır. Hücumumuza da çok katkı sağlar. 3 yıldır ortasahadan hızlı hücuma çıktığımız maç sayısı çok azdır. İnşallah o da başarılı olur da alacağı paranın hakkını verir.

Bu sene en cok katkıyı badou verecek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt