Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumcu_‏ @Duyumcu_ 2 sa.2 saat önce
Daha fazla

Galatasaray Adasıda gidiyor. GS içi boşaltılıp Katarlılara satılacak, Çinlilere değil.
Mehmet Özbek görüşmelere devam ediyor

Bu hesap kim bilmiyorum ama inşallah doğru çıkar

İnşallah satılır bu kulüp

kulüp satılsa mutlu olurum nasıl olsa bizim değil,kibirli liselilerin....en azından marka değerini arttıracak iyi yatırım yapacak bir arap satın alsın kulübü

Duyumcu_‏ @Duyumcu_ 2 sa.2 saat önce
Daha fazla

Galatasaray Adasıda gidiyor. GS içi boşaltılıp Katarlılara satılacak, Çinlilere değil.
Mehmet Özbek görüşmelere devam ediyor

Bu hesap kim bilmiyorum ama inşallah doğru çıkar

İnşallah satılır bu kulüp

Kulübü değil adayı satıyorlarmış renktaş sakin

Terim konusu yönetimi birbirine düsürdü ve Bu cok Iyi oldu. Insallah Dursun hayatinda ilk Defa dogru bir seçim yapar ve Imparator yuvasina geri döner

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dembeleye bile 100m veriyorlar saka gibi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kulüp Katarlılara falan satılsa biz bu konuda kafayı yeriz yalnız. Bu adamlar bile izdiham yaratıyorsa onların getireceklerini düşünemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan acil şifalar diledim ona bile yazmadı :/beni çok sevdigi anlamı mı cıkyo burdan,nasıl bi hata yaptıysam hala affetmedi :/

Puel gelir bence. Blanc, Tuchel gibi adamlar kolay gelmez ama şu an Terim dışında gelebilecek tek hoca Puel gibi görünüyor. Var mı aklına gelen başka isim reis?
yok reis yeni nesil işe yarayacak tdleri pek bilmem zaten. klasik aklıma direkt gelen jup hykens falan ama o da malum

Q7nlQk.jpg

S.a.

kulüp satılsa mutlu olurum nasıl olsa bizim değil,kibirli liselilerin....en azından marka değerini arttıracak iyi yatırım yapacak bir arap satın alsın kulübü
Aynen. Alan kişi yatırım yapacağı için kulübün büyümesi için her şeyi yapar

Bu liseliler ise kulüp onların kontrolünde kalsın diye küçük olsun bizim olsun kafasındalar

Kulübü soyuyorlar bu şerefsizlerden derhal kurtulmak lazım

Kulüp Katarlılara falan satılsa biz bu konuda kafayı yeriz yalnız. Bu adamlar bile izdiham yaratıyorsa onların getireceklerini düşünemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abi adamlar kulüpleri ceza yeyince parası neyse ödüyorlar ya da sponsorluk gelirini arttırıp hallediyorlar,bence hemen satılsın

742dfba1a17b18dbed40f36126051fba.jpg

Bu degisim için fikirleriniz ne
Maliyetler olmaksızın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt