Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada yokuz...belki seneye de yokuz...

Bu paralari vermesek gelirler mi bize..

Aglamayi kesin...

Ndiaye 2.7 aliyormus da tolga mali kac alıyor ne veriyor..

Umrumda degil isterlerse 100 milyon euro harcansin ben taraftarim basarjya bakarim guzel futbola bakarım...

Hesap kitap yöneticilerin isi...

Adam alsa suc almasa suc şizofren dolu etrafımız...

Uyanın fernandi gomis belhanda ndiaye muslera maicon bizde arkadaşlar kuslar almadi biz aldik biz keyfini cikarin birakin o mal.kuşlar aglasin dursun hesabı kitabı onlar yapsın

Son düzenleme:
Kulübü değil adayı satıyorlarmış renktaş sakin
Yok bu hesap daha önceden arazilerin tümünü sattıktan sonra GS satılacak demiş

Eski mesajlarında var galiba kendisinden alıntı yapıyordu

Valla sallıyorda olabilir ki öyledir herhalde ama kulübün satılmasıyla ilgili her iddiaya inanmak istediğimden dolayı inanırım

Bu kulüp satılmadığı sürece gün yüzü göremeyeceğiz

Şerefsiz lisecilerden ve onların liselerinden bıktım

Onların kibirleri ve Galatasaray'ı soymalarıyla uğraşmaktansa, Çinli veya katarlı bir sermaye grubu alsın Galatasaray'ı dünya kulübü yapsın daha iyi :)

Q7nlQk.jpg

S.a.
Şu ölmeyi unutmuş adamlar bizim kulübü yönetiyor beyler düşünün

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni kadro kuruyoruz ama bize yeni hoca ve yönetim de gerekiyor

Dursun gitmedigi sürece bizden bir halt olmaz gibi

Kardeşim geçen seneki Kanser loading takımı izlemek istemiyorum biraz objektif bakın Sneijder 2 senedir top oynamadı , podolski desen öyle Eren rezil durumdaydı.. Ben artık tiki taka futbol görmek istiyorum ortasahana baksana selçuk tolgadan ndiaye fernando ya geçiyosun bence güzel işler yaptı birazcıkda şampiyonluğu düşünün adam almask para harcamasak nerden gelecek şampiyonluk

Para harcamasınlar denmiyor ki. Feghouli Fernando 5 ndiaye nasıl 9 eder la. Böyle beyinsizcee transfer mi yapılır

Bonservisi geç aldığı para biz hırsızız beyler diye bağırıyorlar resmen

Surda gercekten klubun mali durumunu onemsiyomus gibi hesap kitap yapiyolar ya yarin iyi futbolla sampiyonluk gelse kimsenin s.nde olmicak

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye 2.75 verenler fegholiye 4.5 rahat vermişlerdir

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknik direktör özgur abi olsun forumdan,başkanımız hayri cund olsun.yönetimde vasfi abdulrahim albayrak görevi görür.ali dürüst de alper altun olsun

Yarından tezi yok Imparator gelsin savaş başlasın...

Kuşların aglamalarini görecem ben....

Bu kadro imparatorluk....üstelik kızgın ve göreceği hesap var

Bu sene özellikle tinercilerin içinden geçmek istiyorum. Onlara eskisi gibi değersiz köpek muamelesi yapmak istiyorum, fb'den fazla onlara hıncım var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görüldü yaptıysa 1 2 defa üstüne yazman seni küçültür kızın gözünde
İdare edemiyorsan konuşmadan
direk ara en etkili çözüm.

öyle bi eşeklik yaptım ki haklı,küçük düşürmek demeyelim de abi acısını paylaşmak istiyorum.konusmaya ihityacı varsa konusmak ..onun için bişeyler yazdım.

Muslera
Mariano Maicon X X
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda X
Gomis

Yağlı surat ve komisyoncu köpeklerden beklenmeyecek düzeyde bir kadro olacak gibi görünüyor her şeye rağmen. Yapılacak şeyler belli:

Fatih Terim'i takımın başına getirmek
İyi bir sol bek almak
Selçuk İnan'ı göndermek
Denayer'i kiralamak
İyi bir sol kanat almak
Çerden çöpten kurtulmak
Mümkünse gerizekalı olmayan bir yedek kaleci bulmak

Yalnız Leşçuk meselesi çok önemli. Kaç tane hoca yedi haddi hesabı yok. Kalırsa hem 3 milyonu cebe indirecek, hem de fitne fesat çıkaracak. Çıban başı bu adam. Bir de Hakan Balta rotasyonda yer alabilir bence. Serdar ya da Ahmet'e bin sefer tercih ederim. Hırvat çomarı neden taktı bu adama hayret yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt