Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene bir anadolu kulübü zengin etme projesinden vazgeçmek lazım. Bu sene ne güzel hep yurtdışından adam alıyoruz diye seviniyorduk ki tarihin en büyük kaziklarindan badu girdi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlamadıgım şey oyuncuya neden kızılıyor sövüyorsunuz ? Ndiaye silahmı dayaı yaglı surata su konumda en sucsuz taraf oyuncu

Dostlar en kalabalik baslik diye burada yaziyorum bilinsin , cogunuz biliyorsunuzdur belki ama

Maclara artik sadece akilli telefonla girebiliyorsunuz , passo nun uygulamasi var app store da , bunun icinde maca gir diye bir bolum var , tikladiginizda QR kodlari uretiyor ve o turnikeye okutularak giriliyor

Bu bilgiyi bilmeyen cogu kisi hala "gunluk kart" pesinde kosuyor veya passoligim gelmez bunca surede diyerek bilet almiyor

Dun fb macina giriste uygulamali denedim ,calisiyor , plus iphone vb telefonlarda landscape modunda okutmak gerekiyor fakat fazla buyuk kactigi icin ekran goruntusu alip parmakla kuculttugunuzde uyumlu sekilde okuyor

Bilginize

Fb macina gittin diye alkis mi bekliyorsun

Tarık takımda kalmış kimse maaşını ödemiyor tabii,çürüsün ilk 21e de almayalım

Ne olursa olsun iyi takım kurduk. Geçen seneler neydi abi öyle tek yapabildikleri geri pas atabilen o da aradaki mesafe 5 m geçince hatalı olan, ileri oynamak ve adam geçmekten aciz bir oyuncu grubu idi resmen işkence. En azından artık takım olamasak bile bireysel beceri ile skor üretip, oyun oynayabileceğiz tabii bu şampiyonluğa yetmez ama malzeme var artık normal bir hoca iş yapar bu kadro ile.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hukuk okuyan aklı basinda gece hayatı yok... bu çocuk başarısız olmaz arkadaşlar.. Galatasaraysan yanı aslansan yediğine bakmiyacaksin.Dun Galatasaray fiat i bu sene bmw oldu... biraz sabretmek lazım...surucu biraz acemi ama cesaretli olursa rakipleri süpürür.

kızmayın ama fenerbahce daha sevimli gelyo bjkden,fenerliler de öyle.fenerbahce ile çekişmeyi özledim :/ fenerbahceyi bildiğin özledim

Muslera/Eray/İsmail
Mariano/Linnes/Tarık
Carole
Maicon/Koray
Serdar/Ahmet
Fernando/Selçuk/Donk
Ndiaye/Tolga
Feghouli/Sinan
Garry/Yasin
Belhanda/Atalay
Gomis/Eren

BİLGİ | beIN Sports, Amerika Birleşik Devletleri'nde Süper Lig'ten her hafta bir maçı canlı yayınlayacak.

Hukuk okuyan aklı basinda gece hayatı yok... bu çocuk başarısız olmaz arkadaşlar.. Galatasaraysan yanı aslansan yediğine bakmiyacaksin.Dun Galatasaray fiat i bu sene bmw oldu... biraz sabretmek lazım...surucu biraz acemi ama cesaretli olursa rakipleri süpürür.
Annesi bilim ogretmeniymis babasida ordu adami

Şu Fener Bjk'den sempatik geliyor geyikleri de çok bayık. Kim başarılı oluyorsa o antipatik bulunuyor bu kadar basit yarın roller değişsin fikirlerde aynı paralelde değişecek.

Şu Fener Bjk'den sempatik geliyor geyikleri de çok bayık. Kim başarılı oluyorsa o antipatik bulunuyor bu kadar basit yarın roller değişsin fikirlerde aynı paralelde değişecek.

Katılmıyorum. Ben bu kadar gerizekalı bir taraftar topluluğu daha görmedim. Face'de yorumlarını gördükçe cinnet geçiriyorum ya. Bi insan nasıl bu kadar embesil olabilir diye...

En itici, en embesil, en gerizekalı taraftar topluluğu kargalarda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt