Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hulk'tan heyecanlandıran Galatasaray paylaşımı
Brezilyalı ünlü golcü Hulk'un Instagram paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
21 Aralık 2018, Cuma 17:54
PAYLAŞ

-A+
5c1cfe83ae298ba8b18d8359

Çin Ligi'nde Shanghai SIPG forması giyen Brezilya'lı golcü Hulk oğlunun Galatasaray forması giydiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
Hulk'un story bölümünden paylaştığı fotoğrafta ortanca oğlunun yeni sezon Galatasaray forması giydiği görüldü.
Shanghai SIPG ile sezon 2020 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız golcü 2016 yılında 58 milyon Euro karşılığından Zenit'ten transfer edilmişti.
Çin Ligi'nde bu sezon Shanghai SIPG formasıyla şampiyonluk yaşayan Hulk çıktığı 38 maçta 19 gol, 9 asistlik performans sergilemişti.
5c1cfe7a66a97c9b36efcef6

Millet terbiye sınırlarını zorluyor. Haddinizi bilin artık, başınızdaki Td e terbiyesizlik yapmak çapınız yetmez akıllı olun!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demba Ba ve Alan gelirse beleşe forveti tamamlamış olacağız. Maicon'u satıp stoper+kanat alabiliriz.

Taraftarimizin artik gaz ile yazmalarini anlayamiyorum. Hayatinda belki 2 macini izlememis, dogru durust geçmişi olmayan oyuncular olan Modeste ve Alan'i suan arkadaşlarimiz koca Galatasaray camiasina kurtarici olarak görüyor.

Seneye class forvet alip

(transfer) - Alan - Ali yavuz olmali forvet hatti

Flamengo’yla bir süredir görüşme halinde olan yönetim, Mariano’nun satışı için prensipte anlaştı. Buradan 3.5M € civarında gelir elde edecek olan Galatasaray, bu parayı forvet transferinde kullanacak. (Habertürk)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tatminkar oyuncular alınamayacaksa hiç oyuncu almayalım daha iyi olur.

Takım zaten belli ölçüde toparlayıp şu ankinden daha yüksek bir puana ulaşacaktır mevcut kadro ile de. İlk yarı ekstra kötü geçti. Normal bir ikinci yarı performansı şampiyonluk için yetmeyebilir ama ikinci sıraya çıkmaya yeter. Bunu da bu kadro yapar. Bitik ya da 3. sınıf adam almak boşa israf.

Ama düzgün isimleri kadroya katabilecek durumda isek şartları zorlamaktan yana olurum açıkçası. Fakat o durumda da iki tane forvet oyuncusuna para harcamayı doğru bulmuyorum.

Bu takımın forvet haricinde merkez orta sahada enerji sıkıntısı var. Kanatta da üretim problemi var. Forvet, merkez ve kanat (sol) bölgelerine üç oyuncu eklemeye çalışırdım ben olsam. Stoperde de eksik var ama üstesinden gelebiliriz sezon sonuna kadar.

marianonun parasıyla alan ve demba banın maaşlarının cogu cıkıyor güzel hamle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt