Halil Vurucu
Berlin Panteri
Yok ya. Dun arkadasin biri ukalaca Emre bize 15 yasinda geldi diyordu. Bir de aklinca benle dalga gecmeye calisti. Orada 11 yasinda.orda 15 yaşında mı
ben 10-12 falan sandım![]()
Yok ya. Dun arkadasin biri ukalaca Emre bize 15 yasinda geldi diyordu. Bir de aklinca benle dalga gecmeye calisti. Orada 11 yasinda.orda 15 yaşında mı
ben 10-12 falan sandım![]()
Ümraniyelimisin gardaşSon olarak Cimbomlu kardeslerim degerli renktaslarim bu ibnetor fb lobi yapiyormus tffde bizim kupa macini olimpiyat stadina almak icin
Namussuz serefsizlerin bu cabasina sessiz kalinmamali Twitter’da orgutlenilmeli zeminde hicbir problem yok zaten simdiye kadarki kupa maclarini stadimizda oynadik Fener kotu diye boyle yavsakliklar yapilmasina muhakkak goz yumulmamali
Kus olabilir.
Ümraniyelimisin gardaş
Mekan nereHer daim
Mekan nere
Dudullu esenşehir mi aga? Ben şerifaliEsensehir tarafi forumumuzda hatri sayilir sayida Umraniyeli vardir
üstada hörmetlerimizi ilet rengimAyilarin en guzeli de sanli Umraniyemizi izlemeye gelmis kendisiylen tanisma serefine nail oldum![]()
Dudullu esenşehir mi aga? Ben şerifali
Ayilarin en guzeli de sanli Umraniyemizi izlemeye gelmis kendisiylen tanisma serefine nail oldum![]()
Hayırlı olsun Ali Koç sözünün eri adammış , FFP falan tanımam dedi ilk bombayı patlattı adam.
osim nerdesin sen yabizim kabir azabı müsabakası yarınmış yav ben bugun sanıyordum
armanın peşindeyim reisosim nerdesin sen ya
özelden attım ama tabloid medyaya yansımadı , fenerbahçeli yönetici ağzından kaçırdı ona da tweet silme uyarıs geldi zaten.duyum var herhalde ustat ozel msj atabilir misin