- 2 Temmuz 2011
- 140.170
- 60.247
- 5.628
O okumuyorsa ailesi menajeri okuyor ki kendisi daha cok bakiyordur
Kulupten de yalanlayan olmadi o bedel olayi dogru. Dursunun malligi belliki işte
ub.msji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O okumuyorsa ailesi menajeri okuyor ki kendisi daha cok bakiyordur
Kulupten de yalanlayan olmadi o bedel olayi dogru. Dursunun malligi belliki işte
ub.msji
Essah walla ozan bence sene sonu avrupaya gider
manchester city, ozan kabak için galatasaray'a teklifte bulunmayı planlıyor. anlaşma sağlanırsa ozan kabak, sezon sonuna kadar galatasaray'da kalacak ve yeni sezonda city forması giyecek. (mirror)Essah walla ozan bence sene sonu avrupaya gider
Almanya fln olabilir
ub.msji
2020de sozlesmesi bitiyor adamin bu sene sonunda gidecektir ya da para kazandırmak isterse sözleşme imzalayip bedeli korur. O artık duygusal durumuna bagli e.colak belese gitmisti meselamanchester city, ozan kabak için galatasaray'a teklifte bulunmayı planlıyor. anlaşma sağlanırsa ozan kabak, sezon sonuna kadar galatasaray'da kalacak ve yeni sezonda city forması giyecek. (mirror)
sözlükte gördüm.bu sekilde olabilir.basaksehirden falan bi halt olmaz.devre arası transferleriyle sampiyon oluruz biz.ozan da 2.sampiyonlugunu yasayıp gitsin
valla bu 2000lilerin arasında en ciddi duran ozan ve melih gökçimendi.ozan saglam baglı cıktı kulübe.melih 2 kez ciddi sakatlık geçirdi,milli takıma yine de cagrılyo sanırım.iyileşti ama su an yedek.açılması gerekiyo.sol acıkta oynamaya başlarsa altyapıda yunusun farklı versiyonunu görücez.benim için melih hepsinin önündeydi2020de sozlesmesi bitiyor adamin bu sene sonunda gidecektir ya da para kazandırmak isterse sözleşme imzalayip bedeli korur. O artık duygusal durumuna bagli e.colak belese gitmisti mesela
ub.msji
Valla oyle olmalı artik aldigin hangi yabancidan 7.5 milyon kâr ettin bu çocuklardan edebilirsinvalla bu 2000lilerin arasında en ciddi duran ozan ve melih gökçimendi.ozan saglam baglı cıktı kulübe.melih 2 kez ciddi sakatlık geçirdi,milli takıma yine de cagrılyo sanırım.iyileşti ama su an yedek.açılması gerekiyo.sol acıkta oynamaya başlarsa altyapıda yunusun farklı versiyonunu görücez.benim için melih hepsinin önündeydi
altyapı bizim kurtulusumuz.feenrde ve bjkde 2-3 isim sayabiliriz.ama bizde her jenerasyon iyi.daha dogrusu potansiyeller fazla ve transferler de oluyo sürekli ,takımlarımız iyi olsun diye.2003lüler cok iyi,toparladılar.2002lilere takviye lazım.orda bozan uymaz var,ciddi yetenek olarak.Valla oyle olmalı artik aldigin hangi yabancidan 7.5 milyon kâr ettin bu çocuklardan edebilirsin
GS FB BJK aralarında anlasmali altyapiyi tesvik edecek belli transfer limitler getirmeli. Ozellikle kur boyleyken hepsi birden altyapiya yonelmeli. Trde hepsi birden yapmadi mi hicbiri yapmiyor.
ub.msji
Sen c++ yazmışsın o c# yazmışistersen data acip öyle yazalim icine
#include dan basla
fclose ();
dan bitirelim
icini fget,fput ile felan dolduralim getchar ile consol da acalim. Neticede
while(Yeni_Forvet!=1){
printf("yeni forvet al, yoksa sampiyonluk hayal);
}
yeni_forvet ++;
![]()
altyapı bizim kurtulusumuz.feenrde ve bjkde 2-3 isim sayabiliriz.ama bizde her jenerasyon iyi.daha dogrusu potansiyeller fazla ve transferler de oluyo sürekli ,takımlarımız iyi olsun diye.2003lüler cok iyi,toparladılar.2002lilere takviye lazım.orda bozan uymaz var,ciddi yetenek olarak.
2001liler
ısık kaan
ali yavuz
fırat güllü
vs.şunların 3ü de manyak potansiyel.mustafa kapı kadar önemli bi yetenek mesela fırat.
ama ilk önce cekdar orhanı kazanmamız lazım.altyapıya cok fazla geliyo
bunu gecen yazdan beri söylüyorum zaten,dolayısıyla biliyorumCekdar gladbach alt yapisindan yetismis
Bak bu oldu işteistersen data acip öyle yazalim icine
#include dan basla
fclose ();
dan bitirelim
icini fget,fput ile felan dolduralim getchar ile consol da acalim. Neticede
while(Yeni_Forvet!=1){
printf("yeni forvet al, yoksa sampiyonluk hayal);
}
yeni_forvet ++;
![]()

Suleyman Lusbunu gecen yazdan beri söylüyorum zaten,dolayısıyla biliyorum