zurkowski kim tanyan var mı lan onu alacakmısız
zurkowski kim tanyan var mı lan onu alacakmısız
Muhtemelen tamamen yalandır ama böyle genç oyunculara kapımız açık. Her sene 1-2 tane almakta fayda var. En kötü maliyetine satarsın. Lines ve gary mesela ucuza gelip zarar ettirmeyen oyuncular oldular.Ara transferde en az 2-3 takviye yapması beklenen Galatasaray'ın gözünü genç bir yeteneğe çevirdiği belirtiliyor: Szymon Zurkowski...
Polonya'nın Gornik Zabrze takımında forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, merkez orta sahada görev yapıyor.
İtalyan devi Juventus'un da radarında olan Zurkowski için sarı-kırmızılı ekibin, 2.3 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ve yanıt beklediği iddia edildi.
Güçlü fiziği, koşu performansı ve etkili şutları ile dikkat çeken Szymon Zurkowski, Gornik'te bu sezon 20 maça çıkarken 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Ekli dosyayı görüntüle 34597
bit.ly/2EHYhvpAllah korusunAdnan Polat, yeniden Galatasaray Başkanlığı için aday olmaya hazırlanıyor. (Haber Global)
Açıkçası ben oyle dusunmuyorum,evet hatalari var ama herkes ikinci bir şansı hak ediyor ki ben kendisini Cengiz ve Ozbek'ten daha cok yakistiriyorum. Bir diger dusuncem o kafar asagilandi ki hirsla basari icin gelmek isteyecektir. Aziz de yok,ama tabi bunlar öngörü tamamen yaniliyor da olabilirim sunu da unutmamak lazim ekonomik arak takimi toparladı sonra Aysal geldi ve başarıyı getirdi.Allah korusun
Bizim taraftar sever boyle adamları yeterki yıldız statüsünde olsun Allah gibi taparRibery'i isteyen omurgasızdır.
Hocam dogru bir tespitte bulunmus.FLAŞ | Mustafa Denizli, Diagne satılırsa yerine Eren Derdiyok gol sorununu çözer raporu verdi.
(A Spor - Serkan Korkmaz)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamsin be hocaFLAŞ | Mustafa Denizli, Diagne satılırsa yerine Eren Derdiyok gol sorununu çözer raporu verdi.
Akıl sağlığından şüphe ederim.FLAŞ | Mustafa Denizli, Diagne satılırsa yerine Eren Derdiyok gol sorununu çözer raporu verdi.
FLAŞ | Mustafa Denizli, Diagne satılırsa yerine Eren Derdiyok gol sorununu çözer raporu verdi.
FLAŞ | Mustafa Denizli, Diagne satılırsa yerine Eren Derdiyok gol sorununu çözer raporu verdi.
Bizimkiler şu adamın boşa cıkıcagını biliyormudur acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi