GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 159

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
159/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1545563050684.webp
fatih hoca gencleri oynatmıyor yeaa :dddd

gecen hafta begendiğim anıl bartın fenere gol atmış.yalnız yusuf erdem gümüş için bişeyler yapılsın.böyle bi yetenek yedek kalmamalı,manyak mı bunlar.fatih hoca kovsun gerekirse,muratı sagbke alıyosan,yusufu sag acıga koy

la ne tatava yaptınız yıllardır gelen onlarca t.direktör 1 tane bile genç takıma kazandırmamış. hala fatih terim rererörörö. bu gençler saksıdan mı çıktı çoğu 2011 ft döneminden yetiştirilmeye başlanmış isimler, bırakın da ne zaman oynatacağına o karar versin. sanki onların kötülüğünü düşünerek oynatmıyor gibi konuşuyorsunuz. sezon başına altyapıdan çıkan 1 as oyuncu gayet yeterli bi orandır, ozan neyinize yetmiyor. başka bi t.direktör olsa ozanın bu takımın kadrosuna gireceğini mi sanıyorsunuz

Ozan Kabak'i oynatan Terim degil mi?

Atalay ve Yunus'u A Takima alan ve hayallerini gerceklestiren Terim degil mi?

Alt yapiyi komple degistiren Terim degil mi?

Son 5 yilda hangi teknik direktor alt yapidan kimi A Takima kazandirdi herseyi cok bilmis arkadaslar soyleyin de ogrenelim.

Son 5 yilda hangi teknik direktor alt yapidan kimi A Takima kazandirdi herseyi cok bilmis arkadaslar soyleyin de ogrenelim.
Laf anlayana anlatılır aptala değil

Galatasaray Düşmanlarının .........

bu ülkenin insanına bişeyi eleştirmeden önce durup 2 dk düşünmek zor geliyor. hemen ilk başarısızlıkta ilk hatada adamı itin bi tarafına sokuyorlar. hani durup 2 dk düşünse acımasızca yerden yere vurdukları adamın bize neler kazandırdığını saymaya başlasalar 1 saatlerini alır. sanki daha dün takımın başına geçirilmiş hiç bi mazisi emeği olmayan bi adam gibi eleştiriyorlar ft yi. ben de eleştiriyorum ama b.kunu çıkarmıyorum,vefasızlık yapmıyorum.

Eski hocalar genc oyuncu oynatmiyor diyorsunuz da, bizde 94-98 doglumu generationlarinda bir ise yarayan adam, ve bizde ilk on birde oynama potensialli olan bir isim verebilirmisiniz?

Ben Berk Ünsal gibi rezilleri gaza getiren taraftar hatirliyorum ve adam simdi 3. Ligde geziyor.

Sirf genc diye oyuncuyu yeteneki yoksa oynatmakda mantiksiz.

Eski hocalar genc oyuncu oynatmiyor diyorsunuz da, bizde 94-98 doglumu generationlarinda bir ise yarayan adam, ve bizde ilk on birde oynama potensialli olan bir isim verebilirmisiniz?

Ben Berk Ünsal gibi rezilleri gaza getiren taraftar hatirliyorum ve adam simdi 3. Ligde geziyor.

bunlar kendiliğinden altyapıya toplanmıyor.seçilip,emek verilip bu hale getiriliyorlar ki fatih terim 2011 döneminde bunları yaptı hasatı şimdi topluyor. yoksa sen durduğun yerde durursan altyapıya havadan yetenek yağmıyor anlayacağın

Su anki iyi jenerasyonu kulube kim kazandirdi? Terim 3. doneminde buyuk bir altyapi yapilanmasina gitti bu cocuklari hep o topladi.

Bu ugras devam ediyor, bu yaz da takimin birinci onceligi altyapiyi guclendirmekti. FFP varken en mantikli hareket de budur zaten.

Su anki iyi jenerasyonu kulube kim kazandirdi? Terim 3. doneminde buyuk bir altyapi yapilanmasina gitti bu cocuklari hep o topladi.

Bu ugras devam ediyor, bu yaz da takimin birinci onceligi altyapiyi guclendirmekti. FFP varken en mantikli hareket de budur zaten.
ki bu yaz da aynı yatırımı tekrar yaptılar altyapıya. futbolcu yetiştirmek çok basitmiş gibi geliyor bazılarına, yetenekli oyuncu sanki şansla altyapıdan çıkıyormuş gibi bakıyorlar olaya. emek vermezsen hiçbi halt çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri