GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 164

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
164/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano ve Maicon ikilisi büyük ihtimalle gider ama şu maçta çok net gördüm ki Fernando 'da kesinlikle gitmeli

1 forvet & 1 ön libero kesinlikle ama kesinlikle şart sağ bek/stoperden filan çok daha önemli benim gözümde

Hatta Muslera 'nın da yavaş yavaş Galatasaray kariyerinin sonuna yaklaştığını söylemekte gerek kaleye gelen her şut gol oluyor artık millet Casillas 'dan vazgeçebiliyor bence Muslera 'dan vazgeçme zamanı da yaklaşıyor hani devre arasında olmasa bile sene sonunda artık kalemizde bir yeniliğe gitmemiz şart

44077.jpg

Hatta buna Serdar&Ozan ikilisi ile kullanacak bir stoper daha eklersek 4 transfer şart

KALITE olarak

Feghouli

Fernando

Digerleri.

Sadece Kalite yetmiyor iste. Fegh bütün mac iyi oynarken, Fernando ilk yari rezil + ikinci yari efsane oynadi (ulan o golü atsaydin 2. oluyorduk, canin sagolsun ne diyelim ).

Mariano + Maicon postalanmalilar. Eren ise.....

güzel bir aksam oldu
once sizinle ter idmanı yapacagız diyen fenere baskette acı acı geçirdik, alayını g.t ettik
sonra sivasa koyduk

şimdi transfer zamanı

Sivas maçında da gördük büyük boşluklar oluyor maçlarda. Alan çok yakışır bu takıma. Savunma arkasına sarkan, soğukkanlı, bitiriciliği yüksek oyuncu tipi var videolarında. Feghouli, Belhanda, Garry, Onyekuru, Ndiaye ile kontralarda çok pozisyon bulur ve yaratır.

Not: Belhanda ile al-verler yaparak Belhanda'ya gol attırmayı başaran isim olur. :)

Kesinlikle Maicon ve Mariano ikilisini yollamamız gereken dönem bunu canı gönülden söyleyebiliyorum

1 forvet ve 1 stoper alalım yolumuza devam edelim

Demba Ba ile filan 2 forvet geleceğine adam akıllı 1 forvet gelsin yeter ...

bana mi öyle geliyor, yoksa porto basak ve bu macta kondisyon iyidi. Bir tek Belhanda + Fegh dogal olarak bittiler

Garry ve Maicon'u gönderip
2 forvet
1 stoper
1 orta saha alırsak ligi öttürürüz....Belhanda'yı sola yaslayıp 442 oynayabilriz

Muslera
Mariano(Linnes)-Ozan(Serdar)-Transfer(Donk)-Nagatomo
Feghouli-Fernando-Transfer(Ndiaye)-Belhanda(Emre)
Transfer(Henry)-Tranfer

Stoper olarak Mangala falan düşünüyordum ama bize kesin ve kesin Glik,Kjaer tipi Avrupalı yavaş olsa da pozisyon almasını bilen lider bir stoper lazım Miranda falan da gelmesin kesinlikle Avrupalı olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri