GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 177

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
177/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guingamptan forvet hattinda Marcus Thuram var, 21 yasinda adam patlama yapabilir keske alabilsek sezon sonu.

Ve Fc Sochaux da, jeando fuchs var 19 yasinda on libero yeni kante diyorlar.

twitter duyumcularin hepsi salliyor

ali naci/bip ve yabanci basin güvenilir kaynaklar (hep dogru olmasalar da idare edilir)

böyle birsey yapmaliyiz aslinda

TCJPPUk.jpg

Tier 1: Ana sayfamiz
Tier 2: Ali Naci, Evren Göz ve benim tanimadigim baska güvenilen kisiler
Tier 3: ise yarayan dis ülkedeki gazeteler

Geri kalan fanatik,fotomac gibi kaynaklar hepsi banned olmali

Duyumcuları boş verin. Bir hareket olursa ben size paslarım. :) Duyumcu değilim ama bilgi konusunda güvenilir olduğumu bilirsiniz.

Heis imgurdan foto atma Turkiye'de acilmiyor

Benzer sekilde hizliresim de Amerika'da acilmiyor Avrupa'yi bilemeyecegim

liverpoolun sitesinden aldim, yapacak birsey yok, burada paylasilan resimlerin cogunu göremiyorum ben de

resimde liverpoolun "transfer reliability guide"i var, yani hangi gazeteciler haber siteleri güvenilir diye bakabiliyorsun:

"Official: resmi site
Tier 1: James Pearce, Paul Joyce, Melissa Reddy, ...
Tier 2: Phil McNulty, Bild, Simon Hughes, ...
...
Tier 5: Metro, The Mirror, ESPN, ...
Banned: The Sun, The Express, Don Balon"

biz de 1-2 transfer dönemi haberleri takip edip böyle birsey uygulayabiliriz aslinda

liverpoolun sitesinden aldim, yapacak birsey yok, burada paylasilan resimlerin cogunu göremiyorum ben de

resimde liverpoolun "transfer reliability guide"i var, yani hangi gazeteciler haber siteleri güvenilir diye bakabiliyorsun:

"Official: resmi site
Tier 1: James Pearce, Paul Joyce, Melissa Reddy, ...
Tier 2: Phil McNulty, Bild, Simon Hughes, ...
...
Tier 5: Metro, The Mirror, ESPN, ...
Banned: The Sun, The Express, Don Balon"

biz de 1-2 transfer dönemi haberleri takip edip böyle birsey uygulayabiliriz aslinda

Evet redditte hep yapiyolar bu Tier List mevzusunu fakat burada hem takip edip enforce etmesi zor olur (orada bot atmak falan kolay) hem de bizim bu kadar muhabirimiz yok guvenilir tarzda

Zaten yine sen diyodun galiba Arsenal sempatim oldugundan takip ederim Ornstein var Ornacle da diyorlar mukemmel bir adam bize o tarzda bir herif lazim en yakini da Ali Naci galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri