ulan tam alani aciklama vakti
Galatasaray'dan Balotelli hamlesi!
Gerçekten Balotelli-Nice bağlantısı iyice koptu son 2 maçtır kadro dışı kaldı devre arasında takımdan ayrılır büyük ihtimalle. Bu adamı o kadar bekledim bir türlü gelmedi şimdi neden olmasın ki ?
Ulan Balotelli 'nin Galatasaray forması giymesini ne kadar istiyorum bilemezsiniz. Acayip bir birliktelik çıkar ortaya Balotelli ve buradaki futbol ortamıyla
Alan 'a 3.5 + İmza parası verene kadar Balotelli 'ye ver o parayı. Gomis 'in aldığı 3.5 mil.€ maaşı Balotelli 'ye versek kabul eder bence şu anda maaş pazarlığı yapacak bir konumda değil, güzel bir imza parası verebilirsek neden bu transfer olmasın ki ?
Ulan Belhanda bir işe yara da ikna et Balotelli 'yi Galatasaray 'a gelmesi konusunda
![]()
Valla ... yiyen varsa etsin reis benim için bir sıkıntı yokFena tahrik ederler ligde bunu
Yekta Kurtuluş: Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı. Fenerbahçe, her zaman Fenerbahçe'dir.
Valla ... yiyen varsa etsin reis benim için bir sıkıntı yok![]()
Valla reis tam böyle taraftarın gazıyla buradaki futbol sevgisiyle coşacak adam benim gözümde BalotelliBilemedim. Normalde çok isterimde düzgün psikolojisi olur mu muamma
Valla reis tam böyle taraftarın gazıyla buradaki futbol sevgisiyle coşacak adam benim gözümde Balotelli
Reis düşünsene geçen sene Gomis 'e verilen desteğin Gomis 'in gördüğü sevginin şimdi Balotelli 'nin gördüğünü ?
Yani reis haklısın sen de neticede Türkiye ye Liglerinde bu olmaz diyemem bir şey içinTaraftarla çok uyuşacağını düşünüyorum zaten. Ama işte kuş taraftarlarının ırkçı saldırılarına falan maruz kalırsa çok farklı bi kişilik olur. Hakan hepcan cücesi Gomise yaptığını unutmadık mesela
Robinhoya başşak diyolarBence fener ligden oyuncu alacak, Robinho falan :d
Yani reis haklısın sen de neticede Türkiye ye Liglerinde bu olmaz diyemem bir şey için
Ama hem kalitesiyle hem dediğin gibi taraftarla yakalayacağını umduğum uyumuyla hem kudurtucu futbolcu eksikliğini kapatmasıyla hem de kişisel hayranlığımla Balotelli 'yi Galatasaray formasıyla görmeyi canı gönülden isterim ...